"


Β ‘ ΕΠΣ : Τετράδα κορυφής

 

Τέσσερις ομάδες κατάφεραν να πετύχουν το 2 στα 2

στην 2η αγωνιστική και να οδηγούν την κούρσα του συναρπαστικού όπως προβλέπεται φετινού πρωταθλήματος.

Η έλλειψη ισόπαλου αποτελέσματος ξεχώρισε στην 2η αγωνιστική στην οποία σημειώθηκαν 19 γκολ.

Το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας πανηγύρισε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου επικρατώντας της νεοϊδρυθείσας Καστοριάς Β’ με σκορ 1-3, διαθέτοντας μάλιστα την παραγωγικότερη επίθεση (11), ενώ η νεανική ομάδα της Καστοριάς, παρότι πάλεψε το ματς – κυρίως στην επανάληψη – τελικά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την 2η ήττα σε ισάριθμους αγώνες.

Την 2η νίκη εκτός έδρας σε ισάριθμους αγώνες  με το ευρύ σκορ 1-4 πέτυχαν  οι Ροσσονέρι, αυτή την φορά στο γήπεδο των Κορεστείων επί του Νέου Μακροχωρίου, ενώ είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί ανέπαφη την  εστία της.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα και για τον ΠΑΣ Λεύκης, ο οποίος στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς  πήρε το τρίποντο επικρατώντας με σκορ 3-2 των Ελπίδων Μεσ/μίας και βρίσκεται και αυτός στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική έχει  δύσκολη αποστολή (πρώτο ματς εκτός έδρας), αφού φιλοξενείτε στο Χιλιόδενδρο, αντιμετωπίζοντας τον Κεραυνό, στο πρώτο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος.

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Κρόνος/Γραμμοχώρια, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Κωσταράζι, επικρατώντας του τοπικού ΠΑΟΚ με σκορ 1-2 και μαζί με ΠΑΣ Λεύκη, Ροσσονέρι και Κεραυνό Χιλιοδένδρου, μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας.

Τέλος, η Φλατσάτα Οινόης πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης με τέρματα 3-0 επί του ΑΓΣΝ Καστοριάς, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ