"


Στέφθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2022

στην Καστοριά η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας (Annual General Meeting/International Fur Federation). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της IFF πραγματοποιήθηκε το AGM στην Καστοριά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από περισσότερες 50 Ομοσπονδίες από όλο τον κόσμο, αλλά και δεκάδων εκτροφέων. Το δυναμικό παρών στη Γενική Συνέλευση έδωσε κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, απαρτιζόμενο από τον Πρόεδρο κ. Άκη Τσούκα, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Λάγγα, τον Αντιπρόεδρο κ. Itzhak Cohen, τον Γενικό Γραμματέα κ. Φαίδωνα Γκιάτα και το μέλος κ. Ναούμ Δίτσιο.  Επίσης στη Συνέλευση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων κ. Αναστάσιος Μιχαλόπουλος. 

Το κλιμάκιο της Ε.Ο.Γ. συμμετείχε στις εργασίες της συνέλευσης, παραθέτοντας τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της ελληνικής, αλλά και της παγκόσμιας γουνοποιίας, προτείνοντας παράλληλα λύσεις για το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που απασχολούν το κλάδο, αλλά και πραγματοποιώντας έναν σύντομο απολογισμό των ενεργειών που διενεργούνται με σκοπό την επιβίωση, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου. 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας, συνεχάρη την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, για όλες τις δράσεις και τις ενέργειες που πραγματοποίησε επ΄ωφελεία του κλάδου, αλλά και για την άριστη φιλοξενία. 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας και τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μανάκα για την διοργάνωση του Annual General Meeting 2022 στην Καστοριά και να ευχαριστήσουν δημόσια για τη συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Κασαπίδη, την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και την Αντιπεριφερειάρχη κα Δέσποινα Κοζατσάνη, τον Δήμο Καστοριάς και τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Κορεντσίδη, τον Δήμο Βοΐου και τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Ζευκλή.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ