"


Με επιτυχία η επίσημη παρουσίαση φανέλας και χορηγών της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σε μια όμορφη εκδήλωση στην αίθουσα του HOTEL CALMA

πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης, των χορηγών της Καστοριάς 1980, ενόψει του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Παρόντες εκτός από αρκετούς ποδοσφαιριστές, ήταν το προπονητικό επιτελείο, τα μέλη της διοίκησης, αρκετοί φίλοι της ομάδας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, καθώς και αρκετοί χορηγοί. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του υπευθύνου επικοινωνίας Βασίλη Χριστόπουλου, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην επίτευξη του στόχου της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ωστόσο, όπως είπε «σήμερα είμαστε εδώ προκειμένου να σας παρουσιάσουμε την επίσημη φανέλα της ομάδας καθώς και τους χορηγούς στη φετινή μας προσπάθεια. 

Ωστόσο, οι ευθύνες μας φέτος είναι πολύ μεγαλύτερες, μιας και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι ιδιαίτερα δύσκολο και με δεδομένο τις συνθήκες που επικρατούν με την πρωτοφανή καθυστέρηση της έναρξής του, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες» και κατέληξε «Πιστεύω όμως, ότι με την συνδρομή των χορηγών, των φιλάθλων αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης θα καταφέρουμε έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος Σάκης Ρήμος ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα όσον αφορά την 3μηνη καθυστέρηση του πρωταθλήματος, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά όπως δείχνουν  οι εξελίξεις σύμφωνα με πληροφορίες στις 13 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Κατόπιν ευχαρίστησε τους χορηγούς της φετινής περιόδου και  συγκεκριμένα την stoiximan για την φανέλα Umbro που θα φοράει ο σύλλογος στους αγώνες, την εταιρία NOISIS (Επιδοτήσεις Επενδυτικών Σχεδίων) που είναι και ο ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ και η οποία εκπροσωπήθηκε από την Διευθύντρια Πωλήσεων κ. Χριστίνα Παρασκευαϊδου, την εταιρία level (Σαμαράς και Συνεργάτες), την  εταιρία ΚΟGIAS, το Αρχοντικό ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ του Σιδέρη Σμαρόπουλου και την εταιρία Water Land στη Θεσσαλονίκη του κ. Σάββα Αραμπατζίδη.

Επίσης έκανε αναφορά και ευχαρίστησε θερμά και τις πολλές τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες συνδράμουν στην φετινή προσπάθεια της ομάδας και οι οποίες είναι οι εξής :

ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, CETERING ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ, KAFE ZAZA, ΨΗΣΤΗΡΙ, ΤΖΑΜΠΟ (ΤΕΡΠΙΝΑΣ), ΕΝ ΚΑΙΡΩ, ΠΙΤΣΑ ΡΟΜΑ, ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ, ΣΟΥΛΑΤΣΟ, ΦΥΤΩΡΙΟ ΦΡΕΝΤΙ, ΓΡΑΜΜΟΦΩΝΟ, CITY CENTER CINEMA, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΑΤΣΙΑΔΗΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ BENETON, VODAFON ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΙΜΟΥ ΓΙΑΝΗ, CLUB PRAGA, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΤΙΛΛΙΔΗ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ GATZET, EΛΑΣΤΙΚΑ ΚΩΣΤΕΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΦΕ IDEES, APERTA, ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΖΗΜΑΡΑΚΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ MISS KIDS (ΓΙΩΣΗΣ), ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, KAFE SUNDAY (ΔΟΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΒATTLENET ARENA (ΠΑΡΑΣΧΟΣ), JPS (ΠΑΤΡΩΝΙΔΗΣ), LISOUND & LIGHTS (ΛΑΖΑΡΟΥ).

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Διευθύντρια Πωλήσεων της NOISIS κ. Χριστίνα Παρασκευαϊδου η οποία αφού έκανε ένα σύντομο ιστορικό στο προφίλ της εταιρίας του κ. Νικητίδη, τόνισε ότι

«Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε η εταιρία ΝΟISIS κατά καιρούς έχει συνδράμει και έχει στηρίξει διάφορες προσπάθειες, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα», είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε :

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η εταιρία NOISIS για πρώτη φορά είναι χορηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα της Καστοριάς 1980, και μάλιστα ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ και αρωγός σε αυτή την σοβαρή προσπάθεια, που καταβάλλει ο πρόεδρος και γενικότερα η διοίκηση του συλλόγου σε μια προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής Καστοριάς. Εκ μέρους του προέδρου κ. Νικητίδη και της διοίκησης της εταιρίας σας ευχόμαστε μια δυναμική σεζόν με καλά αποτελέσματα και χωρίς τραυματισμούς και με γεμάτες τις κερκίδες»

Από την εκδήλωση για οικογενειακούς λόγους απουσίαζε ο προπονητής Ηλίας Σολάκης, ο οποίος ωστόσο έστειλε χαιρετισμό στο οποίο μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους χορηγούς που βοηθάνε εμπράκτως στην προσπάθεια της ομάδας. Εμείς από την πλευρά μας σαν ποδοσφαιρικό τμήμα υποσχόμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να αναδείξουμε την ιστορική ομάδα της Καστοριάς. Χρειαζόμαστε όμως απαραίτητα την βοήθεια του κόσμου.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Σιδέρης Σμαρόπουλος (Χορηγός Αρχοντικό  ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ), ο Πέτρος Δοκόπουλος (Καρδιολόγος, πρόσφερε δωρεάν τις ιατρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές), ο Γεν. Αρχηγός Διονύσης Λίτσκας, ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Γκέγκας,ο Προπονητής της Β’ ομάδας της Καστοριάς και της Ακαδημίας Βασίλης  Αναγνωστόπουλος, και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ