"


Άνοιξε τις πύλες του το 7th Fur Shopping Festival

Άνοιξε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου τις πύλες του το 7th Fur Shopping Festival,

το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και λαμβάνει χώρα στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας. 

Πρόκειται για ένα σημαντικότατο επιχειρηματικό γεγονός, στο οποίο συμμετέχουν δεκάδες εκθέτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ενώ αναμένεται η προσέλευση πολλών εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο. 
Επιπροσθέτως, κατά την πρώτη ημέρα του 7th FSF πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις και συσκέψεις.  Ειδικότερα,  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Άκης Τσούκας υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Ένωσης Γούνας κ. Roberto Tadini.  Επίσης πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη  για θέματα του κλάδου της γούνας με την Σύμβουλο ΟΕΥ Α Σκοπιών κα Αναστασία Ζωγράφου, όπου και αποφάσισαν  τη συνεργασία μεταξύ Καστοριάς και Σκοπίων για την έλευση Σκοπιανών πολιτών (μονοήμερες ή διήμερες εκδρομές με έξοδα του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς) με σκοπό την τόνωση του κλάδου, αλλά και της τοπικής αγοράς.

Όσον αφορά τις παράλληλες εκδηλώσεις την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε Coctail Party, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα προβάλλονται δημιουργίες σχεδιαστών, αλλά και αποφοίτων σχολών μόδας με καταγωγή από τη Δυτική Μακεδονία.

Το 7th Fur Shopping Festival, συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Π.Ε. Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς. Μέγας Χορηγός είναι το Δημοπρατήριο της SAGA FURS.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ