"


Saga Furs: Δημοπρασία Σεπτεμβρίου, Καλώς ήρθατε πίσω στο Fur Center!

Η Saga Furs είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η δημοπρασία

Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης. Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που το σφυρί έπεσε στην αίθουσα δημοπρασιών και όλοι μας ανυπομονούμε επιτέλους να καλωσορίσουμε τον κλάδο πίσω στη Φινλανδία. Αν και οι διαδικτυακές δημοπρασίες πέτυχαν να αντικαταστήσουν τον παραδοσιακό τρόπο πώλησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να ξανασυναντηθούμε.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει με διήμερη πώληση αλεπούδων στις 6-7 Σεπτεμβρίου με την Blue fox να προσφέρεται τη δεύτερη ημέρα. Η πώληση μινκ θα ξεκινήσει στις 8 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 13 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση μιας ζωντανής δημοπρασίας δίνει ευελιξία και επιτρέπει περισσότερο έλεγχο κατά τις ημέρες των πωλήσεων. Η επιθεώρηση των γουνοδερμάτων θα πραγματοποιείται από τις 31 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Η προσφορά βιζόν θα περιέχει έως και 4,3 εκ. γουνοδέρματα από τα οποία περίπου 1,7 εκατομμύρια είναι χαμηλής ποιότητας και 1,1 εκ. breeders. Η προσφορά αλεπούς θα αποτελείται από 500.000 δέρματα, από τα οποία περίπου 400.000 είναι Blue Fox και Blue Shadow Fox. 

Η συλλογή θα περιλαμβάνει επίσης lowgrade και breeders αυτής της σεζόν. Θα δημοσιεύσουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη δημοπρασία καθώς και ένα προκαταρκτικό πρόγραμμα πωλήσεων σε περίπου μία εβδομάδα.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ