"


Ανοίγει τις πύλες της η 47η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της 47ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. 

Το σημαντικότερο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς, θα λάβει χώρα στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 25 Αυγούστου έως την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022.

Στην 47η Δ.Ε.Γ.Κ. θα συμμετάσχουν 64 εκθέτες από Ελλάδα,  Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία και Ουγγαρία,  ενώ αναμένονται δεκάδες εμπορικοί  επισκέπτες από 40 και πλέον χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων:  

Αγγλία 

Αίγυπτος

Αμερική

Αλγερία

Αρμενία

Αυστρία 

Βέλγιο

Γαλλία

Γερμανία

Δανία

Ιαπωνία

Ινδία

Ιορδανία

Ιταλία 

Καζακστάν

Καναδάς

Κίνα

Ν. Κορέα

Κροατία

Ουγγαρία

Ουκρανία

Ολλανδία

Ρουμανία

Ρωσία

Τουρκία

Τσεχία

Φινλανδία«Μετά από δύο χρόνια απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο κλάδος της ελληνικής γουνοποιίας δίνει για ακόμα μια φορά το δυναμικό παρών. Η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς επιστρέφει και βάσει των στοιχείων που έχουμε, ευελπιστούμε πως θα είναι μια επιτυχημένη έκθεση, καθώς το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών είναι έντονο, παρά τις αρνητικές διεθνείς εξελίξεις οι οποίες έχουν αντίκτυπο σε όλη την υφήλιο.    Επιπρόσθετα, θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου προς όλους τους εκθέτες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και σε όλους τους φορείς για την έμπρακτη στήριξή τους», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς  «Ο Προφήτης Ηλίας», Άκης Τσούκας.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η τελετή Αγιασμού της Έκθεσης, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικο. 


Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της 47ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς είναι 25-28 Αυγούστου 2022/10:00-18:00. 

Όσον αφορά τις παράλληλες εκδηλώσεις την Πέμπτη 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί Coktail Party, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα προβάλλονται δημιουργίες σχεδιαστών, αλλά και αποφοίτων σχολών μόδας με καταγωγή από τη Δυτική Μακεδονία.

Την 47η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Π.Ε. Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς. Μέγας Χορηγός είναι το Δημοπρατήριο της SAGA FURS.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ