"


Ανακοίνωση του Καστοριάς 1980, σχετικά με το θέμα του γηπέδου του ΔΑΚ Καστοριάς.


Μία μόλις μέρα μετά από τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, που έδωσε η ομάδα μας,

στην προσπάθεια της, για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και οι καταστάσεις μας αναγκάζουν να στρέψουμε την προσοχή μας σε θέματα πέρα από το ποδόσφαιρο.

Φαίνεται πως κάποιοι, οι οποίοι κατοικοεδρεύουν στα κτίρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, εξέλαβαν την ανοχή μας και την μη αντίδραση μας, το τελευταίο διάστημα, ως αδυναμία. Ο "κόμπος όμως έφτασε στο χτένι" και ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε με όλους, όσους δε σέβονται πρώτα και κύρια των ιδρώτα και το μόχθο των αθλητών μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή η φίλαθλη, και όχι μόνο, κοινή γνώμη της Καστοριάς, να μάθει ορισμένες αλήθειες.

Από τη στιγμή που η ομάδα μας κατέκτησε, επάξια, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, αντιμετωπίζεται σαν παρίας, τόσο από αιρετούς παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όσο και από συγκεκριμένους υπαλλήλους αυτής. Υπάλληλοι και αιρετοί, σε αγαστή συνεργασία, αρνούνται πεισματικά να δώσουν άδεια τέλεσης αγώνα, ώστε η ομάδα μας να παίξει στη φυσική της έδρα, το ΔΑΚ Καστοριάς. Η πρόφασή τους, μέχρι χθες (γιατί η σημερινή είναι άλλη και αύριο βλέπουμε), είναι ότι το ΔΑΚ Καστοριάς δεν έχει άδεια λειτουργίας. Ψεύδονται, είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. 

Τα επίσημα έγγραφα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Στις 28/04/2022 ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, σε επίσημη απάντηση στο ερώτημα του τοπικού βουλευτή, αναφέρει ρητά, πως "η άδεια λειτουργίας του ΔΑΚ Καστοριάς είναι σε ισχύ μέχρι 31/08/2022", έγγραφο το οποίο θα κοινοποιηθεί άμεσα και στο Σωματείο μας. 

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως τα κίνητρα τους μόνο άδολα δεν είναι και είναι μονόδρομος για εμάς σαν διοίκηση, η προάσπιση με κάθε πρόσφορο και νόμιμο μέσο, τόσο της επένδυσής μας, αλλά κυρίως της προσπάθειας του αγωνιστικού τμήματος.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Α. Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 ζητάμε δημόσια, έστω και στο και πέντε, να πρυτανεύσει η λογική και να δοθεί η άδεια τέλεσης αγώνων για τα δύο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια."

Εκ της Διοίκησης





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ