"


Ξεκίνησαν στην Καστοριά οι εργασίες για το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου


Μαρία Αντωνίου : “Το είπαμε - το κάναμε !”

Σπουδαία μέρα για τον τόπο και τους κατοίκους χαρακτήρισε τη σημερινή η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου, από την Καστοριά όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών για το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.



«Μετά από συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες το όραμά μας γίνεται πράξη, σηματοδοτώντας καλύτερες μέρες για την Καστοριά και την ευρύτερη περιοχή. Η έναρξη κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου είναι γεγονός και σύμφωνα με τον ανάδοχο του έργου οι εργασίες θα γίνονται τμηματικά ενώ παράλληλα θα έχουμε τις συνδέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Σύντομα θα ακολουθήσει η επέκταση του δικτύου και σε άλλες περιοχές. 

Πρόκειται για ένα έργο μείζονος σημασίας που εξασφαλίζει επαρκή θερμική ενέργεια για το σύνολο των καταναλωτών. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Παπαθανάση, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ Μάριο Τσάκα και τους τοπικούς φορείς για την αγαστή συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και φυσικά την ανάδοχο εταιρεία που καλείται πλέον να τρέξει το έργο βάσει χρονοδιαγράμματος, προκειμένου να αποδοθεί σύντομα στους πολίτες",  δήλωσε η Μαρία Αντωνίου.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ