"


ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΣ ΑΝΟΔΟΥ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ : «Ντόρτια» της Καστοριάς, 1-4 με ανατροπή στη Νέα Σελεύκεια - Πλησιάζει τον στόχο της ανόδου

Μεγάλη νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχε η Καστοριά,

επικρατώντας με ανατροπή στη Νέα Σελεύκεια της ομώνυμης ομάδας με σκορ 1-4.

Με τη νίκη της αυτή – 2η σερί εκτός έδρας – και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου, οι ερυθροκίτρινοι σκαρφάλωσαν στην 2η θέση της βαθμολογίας και μπαίνουν πλέον δυναμικά για την επίτευξη της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη, παρότι είχε την ελαφρά υπεροχή, κόντρα στην ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 37’ να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ μετά από λάθος της άμυνας με πλασέ του Βασιλείου (1-0).

Ωστόσο, η αντίδραση της Καστοριάς ήταν άμεση, όταν τρία λεπτά αργότερα (40’), σε ωραία κάθετη μπαλιά του Τσικόπουλου στον Σαββόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πλάσαρε, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικοί. Στο ίδιο διάστημα η Καστοριά έδινε χώρο στον αντίπαλό της και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της.

Στο 66' από λόμπα του Χασάϊ με υποδειγματικό πλασέ ο Σαββόπουλος, έκανε την ανατροπή βάζοντας την Καστοριά στην θέση του οδηγού (1-2).

Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία και το ηθικό των παικτών της Καστοριάς, η οποία ανέβασε ρυθμούς και στο 86’, κλείδωσε την μεγάλη νίκη, όταν από φοβερή μπαλιά του Σαββόπουλου, ο Χασάί με σουτ βολίδα έγραψε το 1-3.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 90’+2 ο Τσικόπουλος με σουτ.

Διαιτητής : Θεοδωρόπουλος, Δούμτσης, Πάνου (ΣΔ Φλώρινας)

Α.Ε. ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ : Βενέτης, Βάσιος Ανδ., Βασιλείου, Βάσιος Ευαγ. (15 ‘ Γούσης) , Γιαννακός (66΄ Μούστα), Κατσέλης (58΄ Γόγολος), Μάντζας, Σούφης, Γαλάνης, Κυβράνογλου (46΄ Ζήγος), Μήτσης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κουτσικανίδης, Σβίρος (73΄Σίμος), Καραγιάννης (54' Βλάχος) , Κύρου (62' Ευαγγέλου), Κυζερίδης, Τόσκος, Χασάι, Παναγιωτίδης, Σαββόπουλος, Γκέγκας, Τσικόπουλος Αθ.


3ος όμιλος - 3η αγωνιστική

Α.Ε. Νέας Σελεύκειας - Α.Σ. Καστοριά        1-4

Αναγέννηση Στάνου - Αστέρας Πετριτή        0-0

Απόλλων Πάργας - ΑΕ Ξηροβουνίου 6-1

Ρεπό η Θύελλα Κατσικά


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Αστέρας Πετριτή     7  (3-1)

2.Θύελλα Κατσικά *        6  (4-0)

3.Καστοριά        6  (5-2)

---------------------------------------------------

4.Αναγ. Στάνου *               4  (1-0)

5.Απόλλων Πάργας *       3  (6-2)

6.Νέα Σελεύκεια      0  (2-7)

7.ΑΕ Ξηροβουνίου                  0  (1-9)

*Με αστερίσκο οι ομάδες έχουν κάνει το ρεπό τους


ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ   (Κυριακή 22 Μάϊου)

ΑΕ Ξηροβουνίου – Αστέρας Πετριτή

Θύελλα Κατσικά – Απόλλων Πάργας

Νέα Σελεύκεια – Αναγ. Στάνου

Ρεπό η Καστοριά







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ