"


Χρύσα Κατσαρίνη: Κουβέρτα on the road!- Σήμερα στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Η Χρύσα Κατσαρίνη έρχεται στη Καστοριά! Σήμερα Σάββατο τις 2 Απριλίου στο ανανεωμένο ΟΛΥΜΠΙΟΝ!

Η Χρύσα Κατσαρίνη, με την καινούρια της stand-up comedy παράσταση «Κουβέρτα» ετοιμάζει τη μεγαλύτερη περιοδεία στην ιστορία του ελληνικού stand up. 40 ημέρες, 30 πόλεις, 3.707 χιλιόμετρα.

Η «Κουβέρτα» θα ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει από κοντά την πιο σκοτεινή, εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε η Χρύσα μέχρι σήμερα. Αντιτίθεται στον σεξισμό, τους ομοφοβικούς και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μην πέσουν θύματα βιασμού. 

Με σκωπτική διάθεση απέναντι στη NASA που αποφάσισε να προσλάβει συναδέλφους της για διαστημικές αποστολές και με μία ανατρεπτική εξιστόρηση της τελευταίας της εγχείρησης… Επιπλέον, η «Κουβέρτα» δίνει την τέλεια λύση για το πώς να αποφύγει κανείς κάθε τσακωμό, λίγο πριν οι πιο σκοτεινές ιστορίες της Χρύσας μετουσιωθούν σε κωμικά κείμενα, δείχνοντας έτσι έναν άλλον δρόμο προς την κάθαρση, αυτόν που περνά μέσα από την κωμωδία. 

Η Χρύσα Κατσαρίνη με μία κουβέρτα παραμάσχαλα βγαίνει στο δρόμο για να συναντήσει το κοινό της και σας περιμένει στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ!!!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  Σάββατο 02/04/2022  -  ΩΡΑ:    21.30


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ