"


Πολωνοί εκπαιδευτικοί στον Δήμο Καστοριάς, στο πλαίσιο προγράμματος ERASMUS της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Τους εκπροσώπους του οργανισμού και εκπαιδευτικού ιδρύματος Perfect Project,

με έδρα την πόλη Bialystok της Πολωνίας, υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, Αθανάσιος Ρήμος, παρουσία του Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Θεόδωρου Μαρδίρη.

Στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ KA1, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας θα υποδεχτεί ομάδες μαθητών και καθηγητών στις αρχές Ιουνίου, τον Σεπτέμβριο και την Άνοιξη του 2023 στην Καστοριά, προκειμένου να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό μας σύστημα, να πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε σχολικές μονάδες και να γνωρίσουν τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της περιοχής μας.

«Είχαμε σήμερα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους εκπροσώπους του οργανισμού και εκπαιδευτικού ιδρύματος Perfect Project, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την περιοχή μας. 

Ως Δήμος Καστοριάς, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ανάπτυξη του εκπαιδευτικού τουρισμού είναι ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει και με σταθερά βήματα, είμαστε βέβαιοι ότι θα τον πετύχουμε», δήλωσε ο κ. Ρήμος, συγχαίροντας τον κ. Μαρδίρη για την ανάπτυξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ανοίγουν τους ορίζοντες της περιοχής μας.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ