"


Β’ ΕΠΣ : Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Νέστωρ Νεστορίου!!!

Νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα

της 15ης αγωνιστικής ημέρας, η οποία πρόσφερε πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ (26).

Ασφαλώς, στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής είναι η αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, μετά από αρκετές αγωνιστικές ο Νέστωρ Νεστορίου απολαμβάνει, πλέον την μοναξιά της κορυφής. Ο ακριτικός σύλλογος  παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (2' 1-0) και μάλιστα αγωνιζόμενος στη συνέχεια με 10 παίκτες (αποβολή Νταούτη), πέρασε νικηφόρα από τον Κρόνο/Γραμμοχώρια (21' Δρανιτσάρης Δ., 33' Ράππος,  74' Δρανιτσάρης Δ.) επικρατώντας με σκορ 1-3 ( σημειώνοντας παράλληλα την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την ήττα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Νέας Καστοριάς, σκαρφάλωσε και απολαμβάνει την… μοναξιά στο ρετιρέ, βάζοντας «φωτιά» στο συναρπαστικό όπως εξελίσσεται πρωτάθλημα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής το σερί των νικηφόρων εμφανίσεων της πρωτοπόρου Νέας Καστοριά, έκανε στάση στο Άργος Ορεστικό. Η νεανική ομάδα των Ροσσονέρι επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία επικρατώντας με σκορ 2-1, γκρεμίζοντας από την κορυφή τους "ερυθροκίτρινους", ενώ παράλληλα πήρε και την ρεβάνς του α’ γύρου (3-1), παραμένοντας σε τροχιά ανόδου, αφού απέχει μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή.

Την τρίτη νίκη μακριά από την έδρα τους πέτυχαν τα Λακκώματα τα οποία πέρασαν… αέρα, 0-4 από την Λεύκη και διατηρήθηκαν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου καθώς υπέταξε με το επιβλητικό σκορ 7-1 των Ελπίδων Μεσ/μίας, σημειώνοντας την 7η νίκη του πρωτάθλημα.

Από τα παράξενα της αγωνιστικής ήταν αναμφίβολα το ματς ΠΑΟΚ Κωσταραζίου-Οινόης. Και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι, που επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, απέδρασαν από το γήπεδο του Κωσταραζίου με το τρίποντο με το αγγλικό σκορ 3-4. Η σύμπτωση είναι ότι και τον α’ γύρο είχαν επικρατήσει με το ίδιο σκορ!!!

Τέλος ρεπό είχε το Μακροχώρι.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ