"


Β’ ΕΠΣ : Με ανατροπή και τρίποντο στην εκπνοή - και μέσω Οινόης - πάτησε πάλι κορυφή ο ΑΓΣΝ Καστοριάς, 4-3 τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου

 

Από τα πλέον συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών

τείνει να εξελιχθεί το φετινό, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και με αρκετά φαβορί να  διεκδικούν την άνοδο.

Έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον στην κορυφή είναι ιδιαίτερα έντονο, όπου η κατάσταση παρουσιάζει κάθε αγωνιστική μεταβολές, προκύπτοντας νέο ενδιαφέρον.

Μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής ημέρας, η οποία πρόσφερε πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ (28) και επικράτησαν οι γηπεδούχοι, προέκυψε και αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, ο ΑΓΣΝ Καστοριάς, μετά από ένα συναρπαστικό ματς, με διακυμάνσεις, ανατροπές στο σκορ (από 2-3 σε 4-3) και δραματικό φινάλε, κατάφερε τελικά στα… χασομέρια (92’), να λυγίσει την αντίσταση του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, επικρατώντας με το αγγλικό σκορ 4-3 και σε συνδυασμό με την απρόσμενη ήττα του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Νεστορίου (3-2 στην Οινόη), ξαναπάτησε στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Έτσι, οι ερυθροκίτρινοι επέστρεψαν στις νικηφόρες εμφανίσεις και απολαμβάνουν και πάλι την μοναξιά της κορυφής με 33 βαθμούς, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθούν Ροσσονέρι, Λακκώματα και Νεστόριο. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Νεστορίου και ΑΓΣΝ Καστοριάς,  ενώ να σημειωθεί ότι η ομάδα των Λακκωμάτων είναι η μοναδική από τους μνηστήρες του τίτλου, που έχει κάνει το ρεπό της.

Στην 2η θέση με διαφορά μόλις 1 βαθμού σκαρφάλωσε η ομάδα των Ροσσονέρι η οποία σημείωσε την 10η νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με το ευρύ σκορ 5-0 του ΠΑΣ Λεύκης, διευρύνοντας έτσι το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της.

Στο γκρουπ των διεκδικητών του τίτλου και με ακέραιες τις ελπίδες για άνοδο, διατηρήθηκαν τα Λακκώματα τα οποία συνέχισαν την ανοδική της πορεία επικρατώντας με 4-0 του Κεραυνού Χιλιοδένδρου, νίκη με την οποία αναρριχήθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την κορυφή, ενώ έχει κάνει και το καθιερωμένο του ρεπό.

Φρένο στην ανοδική πορεία του Νεστορίου έβαλε η Φλατσάτα Οινόης που πήρε και την ρεβάνς του α’ γύρου (3-0), μετά τη νίκη που πέτυχε και μάλιστα με ανατροπή (από 1-2) με σκορ 3-2, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην 3η ήττα εκτός έδρας. Η ομάδα του Νεστορίου μετά την απρόσμενη ήττα που γνώρισε μετά από 10 αγωνιστικές, οπισθοχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική δίνει ένα κρίσιμο ματς μεγάλης βαθμολογικής σημασίας που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, καθώς υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα της Καστοριάς.

Την 2η νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε το Μακροχώρι που πέρασε νικηφόρα από την Μεσοποταμία επικρατώντας των Ελπίδων με σκορ 2-5, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές.

Τέλος ρεπό είχε ο Κρόνος/Γραμμοχώρια







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ