"


Στον Δήμο Άργους Ορεστικού η Μαρία Αντωνίου

 


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου είχε στην έδρα του Δήμου, η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.

Επί τάπητος τέθηκαν μία σειρά από ζητήματα, που απασχολούν την περιοχή και έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Οι δύο πλευρές συζήτησαν διεξοδικά για την κατασκευή του αρδευτικού δικτύου του Γέρμα. Ένα έργο πνοής, που δίνει λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και ειδικότερα των αγροτών για άρδευση των καλλιεργειών και βελτίωση του αγροτικού εισοδήματος.

Ειδική αναφορά έγινε και στην ανάγκη συντήρησης ασφαλτοστρώσεων στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Άργους Ορεστικού. Ήδη, έχει κατατεθεί πρόταση από την δημοτική αρχή προκειμένου το έργο να ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. 

Επιπλέον, τέθηκε και το θέμα της διοργάνωσης του 9ου Rally Greece Offroad, που θα πραγματοποιηθεί το 2022 και πάλι στο Άργος Ορεστικό. Το αρμόδιο Υπουργείο διευθετεί τις τελευταίες εκκρεμότητες, που σχετίζονται με την κατασκευή μόνιμων εγκαταστάσεων στην περιοχή. 

Όπως δήλωσε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου :

«Ως Κυβέρνηση, σε αγαστή πάντα συνεργασία με τους Δήμους, δουλεύουμε συστηματικά προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Προτεραιότητα για μας είναι η προώθηση έργων και παρεμβάσεων ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της εκάστοτε περιοχής».    






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ