"


Έγινε η κοπή τη βασιλόπιτας της Καστοριάς για την νέα χρονιά.

Με βροντερές παρουσίες και θύμησες από το παρελθόν,

έγινε σήμερα η κοπή της βασιλόπιτας της Καστοριάς, για την νέα χρονιά, στο Battlenet ARENA ESPORTS CAFE, στην Νότια παραλία.

Ο πρόεδρος Σάκης Ρήμος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ονομαστικά έναν - έναν στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση αυτή. Ο πρόεδρος της Καστοριάς, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους επισήμανε ότι η προσπάθεια του καλοκαιριού συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με στόνο η ομάδα να περάσει με επιτυχία και τους αγώνες μπαράζ, για να επιτευχθεί η άνοδος στην Γ' Εθνική. Θέλουμε το όνομα της Καστοριάς να ξαναβρεθεί στο προσκήνιο, γιατί αλλιώς είχαμε συνηθίσει την ομάδα μας τα παλαιότερα χρόνια. Γνωρίζουμε ότι έχουμε την συμπαράσταση σας κι επιθυμούμε να σας έχουμε όλους σας ακόμη πιο πολύ κοντά μας. 


Το παρών έδωσαν οι «κυπελλούχοι» Γιώργος Παράσχος, Γιάννης Δίντσικος, Κώστας Αγόρου, Χρήστος Παπαδόπουλος, Αργύρης Παπαβασιλείου, που είναι ταυτόχρονα και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας. Μεγάλος άτυχος στάθηκε ο Τάκης Τσιρώνης, ο οποίος ξεκίνησε για την Καστοριά, αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί τελικά, λόγω μηχανικής βλάβης στο αυτοκίνητο του και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση της Καστοριάς τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κύριλλος Καλλιμάνης, Αντώνης Νικολαΐδης, Βασίλης Δημητριάδης και φυσικά ο εκπρόσωπος των παλαίμαχων στην διοίκηση της Καστοριάς και γενικός αρχηγός της ομάδας Θόδωρος Ποντίκης. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς κ. Τάκης Τριανταφύλλου, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Δημητριάδης, καθώς κι ο παλιός πρόεδρος της ομάδας κ. Πέτρος Αναστασίου, στον οποίο έτυχε και το φλουρί.  




Από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Κώστας Αγόρου, που είπε τα εξής: Σας ευχαριστώ εκ μέρους των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών για αυτή την μεγάλη προσπάθεια που επιτελείται και στην οποία έχετε την στήριξη όλων μας. Είστε αξιέπαινοι, γιατί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έχετε την διάθεση, δαπανώντας χρόνο και χρήμα για να φέρετε την Καστοριά εκεί που της αξίζει. 

Χαρακτηριστικό της συμπαράστασης που έχει η ομάδα μας από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές είναι και η δήλωση που απέστειλε ο Νικος Σαργκάνης από την Αθήνα: «Εύχομαι και του χρόνου, με υγεία και δύναμη και να φέρεται την ομάδα εκεί που της αξίζει . Με αγάπη Νικος Σαργκάνης».

Ο κ. Ρήμος έκοψε την βασιλόπιτα για τους παρευρισκόμενους, ενώ οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς πήραν από ένα βασιλοπιτάκι. Τυχερός, της εκδήλωσης, όπως προαναφέραμε ήταν ο παλιός πρόεδρος Πέτρος Αναστασίου, ενώ από τους ποδοσφαιριστές ο Ηλίας Τσικόπουλος, ήταν εκείνος, που έτυχε το φλουρί¨. 

Το παρών από την διοίκηση έδωσαν, εκτός του προέδρου Σάκη Ρήμου, ο Άκης Διαμαντίδης, ο Νίκος Τζιάρας, ο Θεόφιλος Χατζής, ο Σωκράτης Πέλκας, ο Διονύσης Λίτσκας, ο Fredi Allushi, ο Παύλος Πανταζής και φυσικά όπως προαναφέραμε ο Αργύρης Παπαβασιλείου. 

Στο τέλος η διοίκηση της Καστοριάς προσέφερε αναμνηστικές κούπες με το σήμα της ομάδας στους παρευρισκόμενους.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ