"


SAGA FURS / FUR VISION 2022

Η Saga Furs, συμβάλλοντας σταθερά στην διάχυση της πληροφορίας και της τεχνογνωσίας

στον κλάδο της γουνοποιίας, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή θέση των πελατών της μέσα στο ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον, πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, τη διήμερη εκδήλωση Fur Vision, σε γνωστό ξενοδοχείο της Καστοριάς.

Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της πανδημίας -και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid -19- παρευρέθηκαν 14 γουνοποιητικές επιχειρήσεις στις οποίες παρουσιάστηκαν σε μονόωρες ατομικές συναντήσεις, οι νέες τάσεις σε χρώματα και τεχνοτροπίες που προτείνει το σχεδιαστικό κέντρο της Saga Furs.

Στην εκδήλωση υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής έως δεκατεσσάρων γουνοποιητικών επιχειρήσεων που είναι διαφορετικές κάθε χρονιά.





«Οι νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν κατά την διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας και οι νέες τάσεις που έχουν προκύψει από αυτήν, δημιουργούν την επιτακτική ανάγκη επαναπροσδιορισμού του γούνινου προϊόντος και ενσωμάτωσης καινοτόμων τεχνικών παραγωγής, ώστε να ανανεωθεί η εικόνα του και να καθίστε ελκυστικό στο νέο παγκόσμιο σκηνικό. Η ανανέωση και η πρωτοτυπία του προϊόντος είναι ο μόνος τρόπος για να ανταποκριθεί το γούνινο προϊόν στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα προτεινόμενα χρώματα, στις νέες τεχνικές και στα υλικά, δεδομένου ότι δεν έχουν εύκολα την ευκαιρία να τα δουν αλλού. Ωστόσο, δεδομένης της περιορισμένης δυνατότητας παρουσίασης της συλλογής σε περισσότερες επιχειρήσεις, οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση είναι καλοδεχούμενη από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος κα. Σοφία Κουρκοπούλου.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ