"


Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς σε Συνάντηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη συμμετείχε,

σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιείται στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κοζάνη, σχετικά με την Κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας, κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε  αναλυτική ενημέρωση του Περιφερειάρχη για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.  

Ταυτόχρονα, συζητήθηκε ο προγραμματισμός νέων δράσεων και έργων υποδομής, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν από χρηματοδοτικά εργαλεία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων (Π.Ε.), οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Υποδομών και Οικονομικών, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, οι Προϊστάμενοι Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Οικονομικών, καθώς και οι Διευθυντές Τεχνικών Έργων όλων των  Π.Ε.


Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι η αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων κονδυλίων και η υλοποίηση έργων, που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ