"


Α’ ΕΠΣ : Έπεσε η αυλαία του α’ γύρου – Εξάσφαιρο η Καστοριά - Φυσιολογικά τα αποτελέσματα

 

Με την διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής στην οποία «μίλησαν»

οι έδρες με φυσιολογικά αποτελέσματα, ενώ σημειώθηκαν 22 γκολ, ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος του πρωταθλήματος

Η λήξη του α΄ γύρου των 12  αγώνων βρήκε την πανίσχυρη ομάδα της Καστοριάς να οδηγεί αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος με ισάριθμες νίκες και με εκπληκτικό συντελεστή τερμάτων (41 υπέρ και 1 κατά), αποτελώντας αναμφίβολα το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Καστοριάς πρόσθεσε ένα ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών της επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 6-0 της Πενταβρύσου, συνεχίζοντας έτσι το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της και βρίσκονται στο +7 από την 2η θέση. Αντίθετα, οι κυανόλευκοι βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, αφού συμπλήρωσαν 8 ματς χωρίς νίκη και  σε συνδυασμό με το τρίποντο που πέτυχε η ΑΕ Βιτσίου βυθίστηκαν στον πάτο της βαθμολογίας.

Την μεγάλη αγωνιστική και βαθμολογική της άνοδο επιβεβαίωσε η Δόξα Κορησού μετά τη νέα νίκη που πέτυχε διατηρώντας το αήττητο για ένα ακόμη ματς εντός έδρας. Οι μαυραετοί ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη επιβλήθηκαν με σκορ 3-0 της Δόξας Αμπελοκήπων στο ντέρμπι των «μαυραετών» συμπληρώνοντας επτά ματς χωρίς ήττα, ενώ μετράνε πέντε σερί νίκες,  παραμένοντας σταθερά στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Την Τρίτη νίκη μακριά από το γήπεδό της πέτυχε η Αστραπή Μεσοποταμίας που πέρασε… αέρα από το Μαυροχώρι επικρατώντας του τοπικού Γράμμου με το ευρύ σκορ 0-5 και διατηρήθηκε στην 3η θέση και στο -3 από την 2η Δόξα Κορησού.

 Βαβμούς και γκολ (2-2) μοιράστηκαν Νταηλάκη και Ηρακλής Πολυκάρπης μετά από ένα ενδιαφέρον και δυνατό ματς. Ήταν η δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία για τους γηπεδούχους, που διανύουν αγωνιστική κρίση, καθώς μετά από ένα εξαιρετικό σερί, δεν έχουν νίκη στα δύο τελευταία  ματς, ενώ αντίθετα οι πράσινοι βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα, αφού συμπλήρωσαν τρία ματς χωρίς ήττα.

Νέα, μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη – δεύτερη συνεχόμενη- πέτυχε η ΑΕ Βιτσίου επικρατώντας με το καθαρό σκορ 1-0 του ΑΟ Κάστωρ. Νίκη με την οποία ξεκόλλησαν για πρώτη φορά από τον πάτο της βαθμολογίας, αναθερμαίνοντας τις ελπίδες τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Κάστωρ, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη παραμένοντας για ένα ακόμη ματς εκτός έδρας χωρίς να γευθεί τη χαρά του τρίποντου.

Τέλος, ο Παναργειακός κέρδισε α.α. 0-3 το Βογατσικό, ενώ ρεπό είχε η ΑΕ Γραμμοχωρίων.












Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ