"


Η "Άγρια Ελλάδα" της ΕΤ3 ξεκινάει με Καστοριά τον 3ο κύκλο επεισοδίων

 

Η συναρπαστική περιπέτεια του 3ου κύκλου της Άγριας Ελλάδας

ξεκινάει στην ΕΡΤ3 και το ERTFLIX από την Καστοριά! Σε έναν τόπο ευλογημένο όπου η φύση οργιάζει, σε έναν τόπο "αγκαλιασμένο" από τα ψηλά βουνά, σε ένα τόπο ονειρεμένο για τον κάθε εξερευνητή, όπως ο Ηλίας Στραχίνης και ο Γρηγόρης Τούλιας.  

Θα ξεκινήσουν από τα Κορέστεια και θα γίνουν μάρτυρες μιας επιχείρησης άμεσης επέμβασης του Αρκτούρου για εμφάνιση αρκούδας με τα δύο μικρά της κοντά στη λίμνη. Συζητούν με τον υπεύθυνο της ομάδας, ενώ καταφέρνουν και «συλλαμβάνουν» στην κάμερα την αρκούδα με τα μικρά. Εξερευνούν μια σχετικά άγνωστη σπηλιά, όπου τους υποδέχονται νυχτερίδες, επισκέπτονται τα Μικρά Όντρια με τη θρυλική Νυμφόπετρα, και συναντούν και παρατηρούν μια κερασφόρο οχιά.

Γιατί και φέτος... Άγρια Ελλάδα βλέπεις! 

To επεισόδιο Καστοριά - Μικρά Όντρια θα προβληθεί από την ΕΡΤ3 την Πέμπτη 24/2 στις 12.00 & στις 18.00 και σε επανάλήψη το Σάββατο 26/2 στις 11.30. Ενώ επίσης, θα υπάρχει διάθεσιμο και στην πλατφόρμα του ErtFlix. 

Eυχαριστούμε την Παριφερειακή Ενότητα Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την αρωγή τους στα γυρίσματα του επεισοδίου.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ