"


Β’ ΕΠΣ : Αμετάβλητη η κορυφή – «Βροχή» από γκολ (30)!!!

Τα πολλά γκολ (30), η επικράτηση των φιλοξενούμενων και η έλλειψη ισοπαλίας

ξεχώρισαν στην 13η αγωνιστική, τα οποία  κύλησαν φυσιολογικά.

Έτσι, η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται για τις επόμενες αγωνιστικές.

Το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της διεύρυνε ο ΑΓΣΝ Καστοριάς μετά τη νέα άνετη επικράτηση επί της Φλατσάτας Οινόης με σκορ 4-0, ενώ ταυτόχρονα πήρε και την ρεβάνς του α΄ γύρου (1-0). Η ομάδα της Καστοριάς, μετά και τη νέα νίκη, συμπλήρωσε  τέσσερα ματς χωρίς ήττα, παραμένοντας στην κορυφή και στο +2 από τους υπόλοιπους διώκτες της.

Το σκορ της ημέρας πέτυχαν οι Ροσσονέρι, καθώς υπέταξαν με το επιβλητικό σκορ 7-0 (σκορ που προκάλεσε αίσθηση) τον Κρόνο/Γραμμοχώρια, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία, αφού μετράνε έξι ματς χωρίς ήττα και παραμένουν σε τροχιά ανόδου, ενώ παράλληλα πήραν και την ρεβάνς του α΄ γύρου (4-2)

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε και το Νεστόριο που πέρασε… αέρα και από το Χιλιόδενδρο, επικρατώντας του τοπικού Κεραυνού με σκορ 2-4, παραμένοντας ισόβαθμος στην 2η θέση με τους Ροσσονέρι, ενώ συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα.

Την τρίτη  νίκη εκτός έδρας και δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα (είχε αγώνα εξ’ αναβολής την Τετάρτη 9-2 τις Ελπίδες Μ.), πήρε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τα Κορέστεια, επικρατώντας του Μακροχωρίου με σκορ 2-5.

Επιτέλους νίκη εντός έδρας για τον ΠΑΣ Λεύκης. Χρειάστηκε να φτάσει στην 13η αγωνιστική για να μπορέσει ο ΠΑΣ Λεύκης να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-1 των Ελπίδων Μ., βελτιώνοντας την βαθμολογική του θέση.

Τέλος ρεπό είχαν τα Λακκώματα.










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ