"


Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνης Ντιό με τους προέδρους των Επιμελητήριων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Π.Δ.Μ συναντήθηκε 

η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Ευφροσύνη Ντιό στην αίθουσα συσκέψεων του 2ο ορόφου του κτηρίου της περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από το επιμελητήριο Κοζάνης, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Μητλιάγκας, από το επιμελητήριο Γρεβενών ο πρόεδρος κ. Νίκος Ράμμος, από το επιμελητήριο Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης και μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης καθώς και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων  κ. Μιχάλης Χλιάπας και το μέλος του ΕΒΕ Κοζάνης κ. Ευθύμιος Χασιώτης. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός η γνωριμία της κ. Ντιό ως αρμόδια αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας με τους προέδρους των επιμελητηρίων και αφετέρου η κατάρτιση του προγράμματος ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2022.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα η αντιπεριφερειάρχης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε κάθε επιμελητήριο ώστε να συζητηθούν αναλυτικά όλα τα θέματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ