"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Ασυγκράτητη η Καστοριά, 2-0 την αήττητη Αστραπή Μεσ. – Πήρε το El Clasico o Γράμμος, 3-2 τον Ηρακλή

Ακλόνητη, μόνη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Καστοριά 1980

μετά τη νέα νίκη, 8η σε ισάριθμους αγώνες που πέτυχε επί της Αστραπής Μεσοποταμίας με σκορ 2-0 στο ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς (Miss Kids).

Οι ερυθροκίτρινοι αν και δυσκολεύτηκαν κατάφεραν τελικά με δύο γκολ που πέτυχαν στην επανάληψη να κάμψουν την αντίσταση της μαχητικής Αστραπής, υποχρεώνοντάς την παράλληλα στην 1η της ήττα στο πρωτάθλημα, διατηρώντας την διαφορά των 4 βαθμών από τον 2ο και μόνο πλέον στην βαθμολογία Παναργειακό, ενώ η ομάδα της Αστραπής οπισθοχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο, την ομάδα της Καστοριάς την επόμενη αγωνιστική την περιμένει ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής, καθώς θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού τον 2ο της βαθμολογίας και αήττητο Παναργειακό.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε ο Παναργειακός που πέρασε ανώδυνα το εκτός έδρας  εμπόδιο της ΑΕ Βιτσίου επικρατώντας εύκολα με σκορ 1-4 παραμένοντας πλέον μόνος του στην 2η θέση.


Το απόλυτο εκτός έδρας (4 στα 4) διατήρησε η ΑΕ Γραμμοχωρίων μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχε στην Χλόη επί του Κάστωρα με το αγγλικό σκορ 3-4, σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις και ανατροπές.

Τα ελάφια μετά το νέο «2» συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς ήττα και πέρασαν μόνα τους στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Γράμμος Μαυροχωρίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο El Clasico του πρώην Δήμου Μακεδνών, επικρατώντας με σκορ 3-2 του γειτονικού Ηρακλή Πολυκάρπης στο μεταξύ τους 29ο ντέρμπι στην πολυετή ιστορία τους στην Α’ κατηγορία.

Ήταν η 13η νίκη σε 29 συνολικά ματς για την ομάδα του Γράμμου, η οποία συνέχισε την ανοδική της πορεία μετρώντας 3 σερί νίκες και αναρριχήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα ο Ηρακλής Πολυκάρπης για ένα ακόμη ματς εκτός έδρας γνώρισε την ήττα, μετρώντας 4 ήττες σε ισάριθμες εξόδους.

Φρένο στην αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών έβαλε το Νταηλάκη μετά το σημαντικό «2» που πήρε στο Βογατσικό από την τοπική Ομόνοια με σκορ 1-3.

Το Καστοριανό συγκρότημα που αγνοούσε τη νίκη στο Βογατσικό τα τελευταία τρία χρόνια, κατάφερε να σπάσει αυτή την αρνητική παράδοση, επιστρέφοντας παράλληλα μετά από τρεις αγωνιστικές στις νικηφόρες εμφανίσεις, βελτιώνοντας την βαθμολογική του θέση.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Δόξα Αμπελοκήπων μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε στην Πεντάβρυσο επί της τοπικής ομάδας με σκορ 1-3. Οι μαυραετοί αγνοούσαν τη νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές, ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι μετά τη νέα ήττα παρέμειναν σε δυσχερή βαθμολογική θέση.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ