"


Β΄ ΕΠΣ : Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα

ο Κεραυνός Χιλιοδένρου μετ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής ημέρας.

Οι ερυθροκίτρινοι  συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία επικρατώντας με σκορ 3-1 του Κρόνου/Γραμμοχωρίων, συμπληρώνοντας 4 ματς χωρίς ήττα και σε συνδυασμό με την απώλεια των Λακκωμάτω των απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής, βάζοντας πλέον ισχυρές βάσεις για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια.

Στην 2η θέση σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί η Νέα Καστοριά η οποία μάλιστα πέτυχε το σκορ της ημέρας καθώς συνέτριψε τις Ελπίδες Μεσ. με το επιβλητικό σκορ 9-1, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία καθώς συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς ήττα.

Σημαντικό έδαφος για την κορυφή έχασαν τα Λακκώματα μετά το ανέλπιστο και αγγλικό σκορ 4-4 (πρώτη απώλεια εντός έδρας) κόντρα στην Φλατσάτα Οινόης.

Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και πρώτο τρίποντο εκτός έδρας για το Νεστόριο μετά το 1-2 στον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, νίκη με την οποία αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Βαθμολογική ανάσα μετά από 5 αγωνιστικές για τον ΠΑΣ Λεύκης μετά τη νίκη που πέτυχε στα Κορέστεια κόντρα στο Μακροχώρι με σκορ 0-2, ενώ ρεπό είχαν οι Ροσσονέρι.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ