"


Διπλό κορυφής στην εκπνοή τα Λακκώματα, 1-2 στη Νέα Καστοριά και πρωταθλητές χειμώνα!!!

Ανακατατάξεις είχαμε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα

της 9ης αγωνιστικής ημέρας, στην οποία κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι.

Συγκεκριμένα, την μοναξιά της κορυφής  απολαμβάνουν τα Λακκώματα μετά την τεράστια νίκη βαθμολογικής σημασίας που πέτυχε εκτός στο ντέρμπι της ημέρας επί της Νέας Καστοριάς με σκορ 1-2, εξασφαλίζοντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Στα αξιοσημείωτα, ότι το νικητήριο τέρμα των Λακκωμάτων - που επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις, μετά το αναπάντεχο 4-4 με την Οινόη- της προηγούμενης αγωνιστικής, επιτεύχθηκε στην εκπνοή της αναμέτρησης, υποχρεώνοντας την ομάδα της Καστοριάς στην 3η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με την οποία και οπισθοχώρησε στην 4η θέση με διαφορά 3 βαθμών από την κορυφή.

Ωστόσο, η ομάδα των Λακκωμάτων για να επανέλθει στην κορυφή, πέρα από τη δική της νίκη ευνοήθηκε και από την απώλεια βαθμών του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Κεραυνού Χιλιοδένδρου, ο οποίος άφησε δύο βαθμούς στην Οινόη κόντρα στην Φλατσάτα, ματς το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τους γηπεδούχους  να επιβεβαιώνουν την σκληρή τους έδρας (3 νίκες και 1 ισοπαλία) καθώς και την ανοδική τους πορεία καθώς συμπλήρωσαν 4 ματς χωρίς ήττα.

Έτσι η ομάδα του ΧΙλιοδένδρου οπισθοχώρησε στην 2η θέση σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, μόλις 1 βαθμό, ενώ στην 3η θέση αναρριχήθηκε το Νεστόριο που πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο της Λεύκης, επικρατώντας με σκορ 1-3 του τοπικού ΠΑΣ και απέχουν πλέον μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή. Αντίθετα ο ΠΑΣ Λεύκης, για ένα ακόμη ματς εντός έδρας παρέμεινε χωρίς νίκη, ενώ συμπλήρωσε 6 ματς χωρίς την χαρά του τρίποντου.

Την έκπληξη της ημέρας έκανε το Μακροχώρι  το οποίο άλωσε το γήπεδο των Μανιάκων, επικρατώντας του Κρόνου/ Γραμμοχώρια με σκορ 1-2, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους και μάλιστα εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τους γηπεδούχους στην πρώτη εντός έδρας ήττα.

Το σκορ της ημέρας σημείωσαν οι Ροσσονέρι, επικρατώντας στο γήπεδο της Μεσοποταμίας των τοπικών Ελπίδων με το επιβλητικό σκορ 1-7, κλείνοντας νικηφόρα το 2021.

Τέλος, ρεπό είχε η ομάδα του Κωσταραζίου, ενώ το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω εορτών και θα ξεκινήσει  στις 9 ή 16 Ιανουαρίου.

Τα αποτελέσματα









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ