"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Πιο καλή η μοναξιά για την Καστοριά 1980, μετά την γκέλα του Παναργειακού - Η πιο φτωχή αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα!

Την μοναξιά στο ρετιρέ της βαθμολογίας απολαμβάνει για πρώτη φορά

στο πρωτάθλημα η Καστοριά 1980 μετά  τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής, της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς (Miss Kids).

Μια αγωνιστική που θεωρείται η πιο φτωχή φέτος σε παραγωγικότητα τερμάτων (μόλις 13 γκολ), ενώ κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι.

Οι ερυθροκίτρινοι πέρασαν νικηφόρα και από το γήπεδο του Τοιχιού επικρατώντας με το φτωχό σκορ 0-2 της τοπικής και τελευταίας στην βαθμολογία, ΑΕ Βιτσίου και είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο (6 στα 6), με την παραγωγικότερη επίθεση (23), ενώ η εστία της δεν έχει παραβιαστεί.

Στην 2η θέση με διαφορά 2 βαθμών οπισθοχώρησε ο Παναργειακός, ο οποίος σκόνταψε στο Νταηλάκη μετά το ισόπαλο 1-1 που ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών, ενώ για τους γηπεδούχους το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας.

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η ΑΕ Γραμμοχωρίων σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση. Τα ελάφια σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, πέρασαν νικηφόρα από την Πεντάβρυσο, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 0-4, σημειώνοντας την 3η συνεχόμενη νίκη, ενώ αντίθετα οι κυανόλευκοι παραμένουν σε δεινή βαθμολογική θέση.

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων Δόξα Κορησού-Αστραπής Μεσοποταμίας, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0 προσθέτοντας από ένα βαθμό στο ενεργητικό τους, ενώ για τους μαυραετούς ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για την Ομόνοια Βογατσικού, βελτιώνοντας την βαθμολογική της θέση. Οι αρκούδες, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα στα τελευταία λεπτά (89’), λύγισαν την Δόξα Αμπελοκήπων στο ντέρμπι του Ίωνα Δραγούμη, επικρατώντας με 2-1, ενώ αντίθετα οι μαυραετοί συμπλήρωσαν 5 ματς χωρίς νίκη.

Σπουδαία νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Γράμμος Μαυροχωρίου που επιβλήθηκε με 2-0 επί του Κάστορα και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέλος, ρεπό είχε ο Ηρακλής Πολυκάρπης.







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ