"


Ουσιαστικές παρεμβάσεις για την ποιότητα το πόσιμου νερού σε Βέργα και Μελισσότοπο


Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Κορησό

 Κοινότητες στις οποίες έχουν γίνει ουσιαστικές παρεμβάσεις σε θέματα ύδρευσης επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Πέτρο Τόσκο και υπηρεσιακούς παράγοντες της επιχείρησης. 

Πιο συγκεκριμένα, ο  Δήμαρχος βρέθηκε στον Μελισσότοπο, όπου έγινε ανακατασκευή της δεξαμενής και των λοιπών υπαρχουσών εγκαταστάσεων ύδρευσης και στη Βέργα, όπου κατασκευάστηκε νέα δεξαμενή υδρομάστευσης και έγινε καλλιέργεια των πηγών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα του πόσιμου νερού. Τα δύο έργα απαντούν σε πάγια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών των δύο οικισμών.



Επίσης, ο κ. Κορεντσίδης με τον κ. Τόσκο επισκέφθηκαν και την Κορησό, όπου η  ΔΕΥΑΚ με ιδίους πόρους προχωρά στην αποκατάσταση του οδοστρώματος που για πολύ μεγάλο διάστημα παρέμεινε χωρίς ασφαλτόστρωση από τον εργολάβο που υλοποιεί το έργο της ύδρευσης, με αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στα προαναφερθέντα χωριά, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τους Προέδρους των Τ.Κ. όσο και με κατοίκους, προκειμένου να ακούσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και να τους μεταφέρουν το ενδιαφέρον όλης της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση προβλημάτων είτε που χρονίζουν είτε που προκύπτουν εκ νέου.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ