"


ΕΠΣ : Αναβολή έναρξης πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας – Aύριο Τετάρτη η κλήρωση Κυπέλλου Β' φάσης

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου η έναρξη

του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας,  μετατίθεται για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, λόγω του μεγάλου όγκου δελτίων επανέκδοσης και μετεγγραφής που βρίσκονται στη διαδικασία αποστολής καθώς και την αναμονή για την παραλαβή τους από την Ε.Π.Ο.

ΚΛΗΡΩΣΗ Β’ ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ

 Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 06   Οκτωβρίου 2021 αμέσως μετά το προγραμματισμένο συμβούλιο της εκτελεστικής επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Β’  φάσης των οκτώ ομάδων του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Καστοριάς 2021-2022. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην κλήρωση είναι:

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΊΟΥ

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

ΑΣΤΡΑΠΉ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ

ΟΜΌΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΌΥ

Λόγω του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία ΜΟΝΟ των μελών της Ε.Ε  και των δύο εκπροσώπων των αθλητικών σάιτ του νομού.


Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Ε.Ε της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με απόφαση του Προέδρου της εκτελεστικής επιτροπής και σε εφαρμογή σχετικών άρθρων του καταστατικού (19, 24-25, 33-37) σας καλούμε, σε τακτική συνεδρίαση της Ε.Ε την Τετάρτη 06/10/2021 ώρα 20.30 στα γραφεία της Ένωσης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

• Ενημέρωση προέδρου.

• Θέματα επιτροπών.

. Θέματα παρατηρητών.

. Προγραμματισμός – κλήρωση Β’  φάσης κυπέλλου.

• Άλλα τρέχοντα θέματα.

. Επικύρωση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.

Επισημαίνεται ότι αν κάποιο μέλος επιθυμεί την ένταξη στην ημερήσια διάταξη άλλου θέματος θα πρέπει να ενημερώσει έγκαιρα το Γενικό Γραμματέα.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ