"


Μάγεψαν τα Χάλκινα Ηχοχρώματα στο θεατράκι βουνού (FOTO+VIDEO)

Μία μοναδική και ξεχωριστή συναυλία είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει

το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου στο Θέατρο Βουνού το κοινό της Καστοριάς, απολαμβάνοντας για πρώτη φορά τα Χάλκινα αλλιώς…

Το συγκρότημα «ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ» ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό, με άπειρες εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και πανηγύρια στην περιοχή μας, διασκέδασε το κοινό με έναν διαφορετικό τρόπο σε ένα μοναδικό πρόγραμμα χάλκινης πανδαισίας.


Ο διοργανωτής της εκδήλωσης Πολιτιστικός Σύλλογος ΤΣΑΡΣΙ, ήταν αυτός που για πρώτη φορά έδωσε στα «ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ» το βήμα και την ευκαιρία να παρουσιάσουν κάτι το διαφορετικό. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO ΕΔΩ

Με πρωτότυπους μουσικούς συνδυασμούς, τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ έκαναν την εμφάνισή τους σκορπώντας μαγευτικά ηχοχρώματα στον ουρανό της Καστοριάς, με ένα πλούσιο και χορταστικό ρεπερτόριο, με ήχους παραδοσιακούς, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και  των Βαλκανίων.





Η διαφορετική αυτή συναυλία «Τα Χάλκινα αλλιώς» έδωσε την ευκαιρία στους καλλιτέχνες του συγκροτήματος να αναδείξουν τις πραγματικές τους ικανότητες και δυνατότητες, καθώς και την ποιότητά τους…

Να σημειωθεί ότι την μουσική εκδήλωση πλαισίωσε ο καταξιωμένος Καστοριανός τρομπετίστας Χάρης Ευαγγέλου, δίνοντας από την πλευρά του έναν ξεχωριστό τόνο στην ομολογουμένως πετυχημένη εκδήλωση.

Τέλος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΤΣΑΡΣΙ ευχαριστεί θερμά την ΠΕ Καστοριάς για την οικονομική ενίσχυση, τον Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση του χώρου προ-κειμένου να πραγματοποιηθεί η μουσική εκδήλωση, τον ηχολήπτη Μπάμπη Σαλβαρίνα, τον Παντελή Θεόπουλο για την βιντεοκάλυψη και τον Γρηγόρη Καλλιμάνη (GK) για την άψογη φωτογραφική κάλυψη.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ