"


Παναγιώτης Ιντζίδης ένας νέος σχεδιαστής μόδας από την Καστοριά συζητά με τη Δήμητρα Βραχά

Καμιά φορά οι φίλοι μας, γίνονται γέφυρα για να γνωρίζουμε

νέες ενδιαφέροντες προσωπικότητες που αναγεννιούνται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η φίλη μου και συντοπίτισσα Διονυσία Βασιλείου μόνιμη κάτοικος Καστοριάς τα τελευταία 4 χρόνια αποτέλεσε ένα από τα συνδετικά κρικάκια της γνωριμίας μου με τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο σχεδιαστή μόδας Παναγιώτη Ιντζίδη ή καλλιτεχνικά ως Panas, απαραίτητο το ψευδώνυμο σε τέτοιου είδους δουλείες!

Ο Παναγιώτης μια ιδιαίτερη προσωπικότητα με τρομερή δημιουργικότητα και φαντασία αποτελεί ένα από τα πρότυπα και υποδείγματα για τη νέα γενιά, που αποφασίζει να υψώσει ανάστημα στα τετριμμένα, να πει όχι στην σχολή την οποία πέρασε στις Πανελλήνιες και να ακολουθήσει αυτό που τον ευχαριστεί, αυτό που τον κάνει δημιουργικό και δεν είναι κάτι άλλο από την σχεδίαση ρούχων.    

Ο Παναγιώτης προέρχεται από μία οικογένεια που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο χώρο και ειδικότερα με την γούνα!

Φέτος μετά από πρόταση του Παναγιώτη είχα την χαρά να συμμετέχω κι εγώ στην επίδειξη μόδας που διοργανώνει κάθε χρόνο στην Καστοριά.

Το 5ο Fashion gala Καστοριάς είναι πλέον γεγονός και ευχόμαστε να μείνει.

Μέσα σε όλα αυτά που έζησα στην πανέμορφη Καστοριά ήταν η αγάπη και η ζεστασιά των κατοίκων, η όμορφη φιλοξενία τους με έκανε να νιώσω κομμάτι της οικογένειας τους.

Το ομορφότερο συναίσθημα που εισέπραξα όλες αυτές τις ημέρες ήταν η στήριξη των ανθρώπων σε όλο αυτό το εγχείρημα  που διοργανώνει ο Παναγιώτης αλλά και την αγάπη του Παναγιώτη σε όλους όσους βρίσκονται δίπλα του και αποτελούν στήριγμα σε κάθε του βήμα και ιδιαίτερα η οικογένειά του! 

Στο τέλος της συνέντευξης μας και ενώ ετοιμαζόμασταν να φύγουμε ο Παναγιώτης διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει να αναφέρει στο βίντεο κάτι πολύ σημαντικό γι αυτόν να ευχαριστήσει δημόσια την οικογένειά του, τους γονείς του και την αδερφή του, που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια …

Θεώρησα σωστό να κάνω αυτή την αναφορά εντός του κειμένου μου καθώς η οικογένεια του Παναγιώτη, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι το οποίο διαπίστωσα ιδίοις όμμασι και να με συγχωρέσουν που δεν πρόλαβα, τον Θάνο Φράσια να προσθέσουμε στο βίντεο αυτό το σημαντικό κομμάτι

 Τέλος θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν υποστηρικτές στην διαμονή μου στη Καστοριά καθώς και τα καταστήματα, Vouitsi και mat star, το Θάνο Φράσια και το Στούντιο Τσόλη για την καταπληκτική δουλειά του στο βίντεο

Ακολουθεί η συνέντευξη και κάποια μικρά αποσπάσματα από το fashion gala


www.eleftherifoni.gr





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ