"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Σχεδιασμός νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022

Με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Καστοριάς, για την έγκαιρη ενημέρωση

των ομάδων της Ένωσης μας, έτσι ώστε να προγραμματίσουν αναλόγως το διάστημα αλλά και τη διαδικασία της προετοιμασίας τους, η Ε.Π.Σ. Καστοριάς κάνει γνωστές τις ημερομηνίες δηλώσεων συμμετοχής και κλήρωσης σε πρωταθλήματα και κύπελλο, καθώς και της  έναρξης των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης.

-Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για πρωτάθλημα και Κύπελλο για την Α΄και Β΄   Ερασιτεχνική Κατηγορία ορίζεται για την ΔΕΥΤΈΡΑ  23/8/2021 και ώρα 14:00, στα γραφεία της Ένωσης.

-Η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν την ΔΕΥΤΈΡΑ  30 Αυγούστου, σε χώρο που θα ανακοινωθεί ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν.

Μετά από απόφαση της Ε.Ε της ΕΠΣ η συνδρομή των ομάδων προς την ένωση τα παράβολα συμμετοχής στα Πρωταθλήματα και στο Κύπελλο της ΕΠΣ για Α' , Β' κατηγορία και τμημάτων υποδομών, καθώς και το κόστος εντύπου μεταβολών, το κόστος επανέκδοσης/αντικατάστασης όλων των δελτίων που βρίσκονται στην δύναμη των σωματείων  θα είναι ΔΩΡΕΆΝ.

-Σε μία δύσκολη χρονιά εκ' των πραγμάτων για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, λόγω COVID – 19, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς σε μια προσπάθεια να καλύψει ένα μέρος από τα λειτουργικά έξοδα όλων των ομάδων πήρε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα στήριξης, ώστε τα σωματεία  να μειώσουν τα πάγια έξοδα τους και να μηδενίσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την Ένωση.

-Από την πλευρά της εκτελεστικής επιτροπής γίνεται γνωστό ότι θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα οικονομικής στήριξης και ελάφρυνσης προς όλα τα σωματεία, θα ανακοινωθούν στην διάρκεια της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και κυπέλλου.

Οι ημερομηνίες έναρξης Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου 2021-22

-Κύπελλο Ε.Π.Σ. Καστοριάς 

Α' φάση με τις ομάδες της Β' κατηγορίας Κυριακή: 19/09/2021.

Στην συνέχεια ανάλογα με τις συμμετοχές θα ακολουθήσει προγραμματισμός για την Β' φάση  (4) ομίλων σε τρία μονά παιχνίδια.

 

-Πρωτάθλημα Α'  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας

Σάββατο: 16 Οκτωβρίου 2021.

-Πρωτάθλημα Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας

Κυριακή: 17 Οκτωβρίου 2021.


Η ΤΕΛΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΊ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Για τον προγραμματισμό των τμημάτων υποδομής θα υπάρξει  συνάντηση μεταξύ  Υπευθύνων των ομάδων και της επιτροπής μικτών ομάδων και υποδομών, αμέσως μετά την ενημέρωση της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ.

To υγειονομικό πρωτόκολλο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις ακαδημίες για προπονήσεις και αγώνες ισχύει όπως ανακοινώθηκε από την ΓΓΑ από τις 17 Μαϊου.

Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών απαραίτητα να πραγματοποιούνται με την ανάλογη προσοχή και ασφάλεια που απαιτεί η νέα μας πραγματικότητα! Το ποδόσφαιρο, είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και πρέπει να επιστρέψουμε όλοι στην αθλητική μας δραστηριότητα, σε καθαρό περιβάλλον τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας για το καλό όλων στο ακέραιο!!!







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ