"


Saga Furs: Τέλειο κλείσιμο μιας επιτυχημένης δημοπρασίας Ιουνίου:


Οι Blue Shadow Fox και Blue Fox πωλήθηκαν σε ποσοστό 100%

και οι πωλήσεις όλων των γουνοδερμάτων συνολικά, ανήλθαν στα 190 εκατομ. ευρώ

Η διαδικτυακή δημοπρασία Ιουνίου της Saga Furs προσέφερε προς δημοπράτηση Blue Shadow, Blue Frost, Silver fox, Finnraccoon και διάφορες μεταλλαγμένες αλεπούδες, στις οποίες κυρίαρχη αγοράστρια χώρα ήταν η Κίνα, με υποστήριξη από την Ευρώπη.

Οι Blue Shadow fox, πωλήθηκαν σε ποσοστό 100% και σε αυξημένες τιμές σε σύγκριση με τη δημοπρασία μας τον Μάρτιο. Οι Blue Frost πωλήθηκαν σε ποσοστό 75% με αύξηση τιμών σε ορισμένα τμήματα, ενώ οι Silver fox, οι μεταλλαγμένες αλεπούδες και τα Finnraccoons ικανοποίησαν επιλεκτική ζήτηση.

Το Top Lot των Blue Shadow αγοράστηκε από την J&K International Holdings Limited για λογαριασμό της Shi Ti Fur από την Κίνα.

Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε με την προσφορά 400.000 Blue Foxes που πωλήθηκαν σε ποσοστό 100%. Η ισχυρή ζήτηση από την Κίνα συνέβαλε στην επίτευξη του σαφώς αυξανόμενου επιπέδου τιμών σε σύγκριση με τη δημοπρασία του Μαρτίου.

Στην διαδικτυακή δημοπρασία Ιουνίου της Saga Furs πουλήθηκαν σχεδόν 3,6 εκατομμύρια μινκ και από τα 590.000 πιστοποιημένα Saga® fox και Finnraccoon πουλήθηκε το 95%. Η αξία της μεσιτείας ανήλθε στα 188 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που είναι σαφώς μεγαλύτερο από τις συνολικές πωλήσεις ολόκληρης της περασμένης σεζόν (157 εκατομμύρια ευρώ). Η Κίνα ήταν μακράν η κυρίαρχη αγορά, με υποστήριξη από άλλες κύριες αγορές.

«Το εμπόριο γούνας επέστρεψε σε επίπεδα κερδοφορίας. Η ζήτηση για δέρματα μινκ ξεπερνά σαφώς την προσφορά, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στις σημαντικά υψηλότερες τιμές. Όσον αφορά τις αλεπούδες, η κατάσταση δεν είναι ακόμα τόσο καλή. Αν και έχουν ήδη πωληθεί περισσότερα δέρματα αυτή τη σεζόν από ό, τι παρήχθησαν πέρυσι, λόγω της πανδημίας, απομένουν ακόμη αλεπούδες από την προηγούμενη σεζόν», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Saga Furs, κ. Magnus Ljung.

Η Saga Furs θα πραγματοποιήσει την επόμενη δημοπρασία της τον Σεπτέμβριο του 2021.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ