"


Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΟΓ Άκης Τσούκας με τον Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη


Έπειτα από αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

προς τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Απριλίου 2021, τηλεδιάσκεψη με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. 

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχε ο  Υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, η  Γεν. Γραμματέας Εργασίας κα  Άννα Σρατινάκη, ο Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο Πρόεδρος της ΕΟΓ κ. Άκης Τσούκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Μπάμπης Καραταγλίδης, η Προέδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας κα Ελένη Μάρκου και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς κ. Γιώργος Μαλέας. 

Μοναδικό θέμα της σύσκεψης,  ήταν οι αναστολές εργασίας των εργαζομένων στον κλάδο της γουνοποιίας. Κατά τη διάρκειά της σύσκεψης, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα,  τοποθετήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες και υπήρξε η δέσμευση από τη μεριά του Υπουργού για την παράταση των αναστολών έως και τις 30 Ιουνίου του 2021 και η άμεση δημιουργία προγραμμάτων κατάρτισης και πιστοποίησης για τους εργαζομένους, αλλά και τους ανέργους.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ