"


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Καστοριά …στιγμές από το παρελθόν! – 1987/88 Β’ ΕΘΝΙΚΗ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΟΛ. ΒΟΛΟΥ(VIDEO)

Το  sentranews.gr κάνει… βουτιά στο παρελθόν και παρουσιάζει

μέσα από το κανάλι του στο youtube μοναδικά ρετρό-video ιστορικών ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Προσωπικό Αρχείο : Δημήτρης Κουτσής

Συνεχίζοντας την παρουσίαση και προβολή των ανεπανάληπτων αυτών αναμετρήσεων της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ την δεκαετία του ‘80, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα απολαύσετε ένα ενδιαφέρον ματς με ικανοποιητικό θέαμα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως από πλευράς της Καστοριάς.

Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο ξερό γήπεδο της Καστοριάς.

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 1987 ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα ματς, μιας και οι δύο ομάδες, ξεκίνησαν με φιλοδοξίες το πρωτάθλημα και διεκδικούσαν την άνοδο.

Στο video θα δείτε και πλάνα από τις κερκίδες με αρκετά γνωστά πρόσωπα, όπως επίσης και την γνωστή υδροφόρα η οποία πότιζε στο ημίχρονο το ξερό γήπεδο, προκειμένου να μην σηκώνεται η σκόνη, όμως για τεχνικούς λόγους, δυστυχώς δεν υπάρχει περιγραφή

Πάμε λοιπόν να δούμε όλοι μαζί πως εξελίχθηκε αυτό το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Β' ΕΘΝΙΚΗΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

25-09-1987

Διαιτητής : Τσάκωνας

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Αμοιρίδης, Παπαδόπουλος, Καραταϊδης, Γεωργάκας, Καλλιμάνης, Ξάνθης, Θεοδώρου (70’ Παρασκευόπουλος), Ευαγγέλου, Δρόσος, Τουργαϊδης, Νόλης

ΟΛ. ΒΟΛΟΥ : Μαρασίδης, Αργυρόπουλος, Μάνδαλος, Βαϊνάς, Τσόγκας, Μητσογιάννης (52’ Δαδάκος), Καπουράνης, Ζάχος, Τσουκαλάς, Σταματίου (57’ Σκούρας), Σκούτας.

Δείτε το βίντεο :


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ