"


Συνάντηση για τις προσκλήσεις που αφορούν στα έργα Ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των Τουριστικών προορισμών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ 2014-2020

Συνάντηση Εργασίας μέσω Τηλεδιάσκεψης, συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης

Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021  για τις Προσκλήσεις 126 και 136 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτικής Μακεδονία» σχετικά με τα Έργα ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών προορισμών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (πρόσκληση 126) και με τα έργα ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών προορισμών εντός των περιοχών της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης για την Αξιοποίηση των Λιμνών Δυτικής Μακεδονίας (πρόκληση 136).

Στην συνάντηση συμμετείχαν από την Διαχειριστική Αρχή το στέλεχος της μονάδας Α2 Φώφη Ζαγορίτου, καθώς επίσης η Θ. Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας κα. Κυριακίδου, ο Θ. Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρησιακής Ανάπτυξής και πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού κ. Βαβλίαρας, ο Γενικός δ/ντης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Οικονομίδης, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς κ. Τσανούσας, η Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού κα Μπελονάκη, ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Γκοσλιόπουλος, από την ΑΝΚΟ η Γενική δ/ντρια κα. Ναμινι και ο δ/ντης κ. Σιδηρόπουλος, η προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων κα. Σκρέκα, ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων κ. Σμαρόπουλος, ο δ/ντης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καστοριάς κ. Κοτσάκος, ο δ/ντης της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Καστοριάς κ. Φωτιάδης και η δ/ντρια  Δασών κα Ζησοπούλου. 

Στη συνάντηση έγινε μία καταγραφή  των προτάσεων από τους αυτοδιοικητικούς που πρόκειται να υποβάλουν στις ανωτέρω προσκλήσεις και εξετάσθηκε η ωριμότητα των προς ένταξη μελετών και έργων.

Διευκρινίσθηκαν από τη Διαχειριστική Αρχή όλες οι απορίες και οι προβληματισμοί σχετικά με τη διαδικασία και τα προαπαιτούμενα της ένταξης ενώ από πλευράς ΑΝΚΟ έγινε μία εμπεριστατωμένη εισήγηση για την τουριστική αλυσίδα της ΠΕ Καστοριάς.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ