"


Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα στο Αστυνομικό μέγαρο από την κ. Αντωνίου


Η κ. Αντωνίου ως βουλευτής της ΝΔ έκανε αγώνα να γκρεμιστεί το κτίριο Μαθιουδάκη

ως μόνη λύση για να προχωρήσει το Αστυνομικό κτίριο. Ο αγώνας της αυτός άφησε την αστυνομική διεύθυνση Καστοριάς χωρίς κτίριο για μία δεκαετία.

Όταν διαπίστωσε πως το κτίριο Μαθιουδάκη διασώθηκε και το αστυνομικό κτίριο αποφασίστηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να χτιστεί στο παρακείμενο οικόπεδο, έκανε αγώνα με ερωτήσεις στη Βουλή για να γίνει νέα μελέτη και νέος διαγωνισμός που θα πήγαινε το έργο αρκετά χρόνια πίσω.

Σήμερα με διάθεση σφετερισμού και περισσό πολιτικό θράσος προσπαθεί να καρπωθεί οφέλη από ένα έργο που η ίδια κωλυσιεργούσε.

Είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες της Καστοριάς πως η ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την άνοιξη του 2019 μετά από τις άοκνες προσπάθειες μας ώστε να ξεπεραστούν τα χρόνια εμπόδια που κωλυσιεργούσαν το έργο. Χαρακτηριστικά, δεν υπήρχε τοπογραφικό με παρακείμενους δρόμους, δεν είχε μεταφερθεί το οικόπεδο από το Δήμο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν είχε λυθεί το ζήτημα με την παραχώρηση από το ΤΕΘΑ, δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία από τις Κτιριακές Υποδομές, τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας κλπ.

Η μόνη συμβολή της κ. Αντωνίου στην ανέγερση του αστυνομικού κτιρίου είναι η σημερινή  φωτογράφησή της σε αυτό. Αυτό δεν είναι παραγωγική πολιτική αλλά πασαρέλα.

Ολυμπία Τελιγιορίδου





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ