"


Αυξημένες τιμές και μεγάλα ποσοστά πωλήσεων στην δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs

Η διαδικτυακή δημοπράτηση Μαρτίου μινκ γουνοδερμάτων της Saga Furs

ολοκληρώθηκε με πολύ καλά αποτελέσματα. 

Τα 2,5 εκατομμύρια μινκ που προσφέρθηκαν πωλήθηκαν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90% και το επίπεδο τιμών αυξήθηκε σημαντικά. Τα μεγάλα ποσοστά πωλήσεων και η συνεχιζόμενη αυξητική τάση τιμών, καταδεικνύουν την επιτυχία της δημοπρασίας και την επίδρασή της, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του κλάδου.

Σχεδόν 100 αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές ανταγωνίζονταν ενεργά στο διαδικτυακό σύστημα δημοπρασιών της Saga Furs. Οι κυριότερες αγορές πραγματοποιήθηκαν από την Κίνα με υποστήριξη από την Ευρώπη, τη Νότια Κορέα και τη Ρωσία.

«Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την τάση της αύξησης της ζήτησης και των ανοδικών τιμών που ξεκίνησαν στη δημοπρασία του Δεκεμβρίου. Αυτό δείχνει την ανάκαμψη της αγοράς και ενισχύει περαιτέρω την εμπιστοσύνη σε όλη την αλυσίδα παραγωγής/διανομής », λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Saga Furs, κ. Magnus Ljung.

«Σε ορισμένους τύπους, η ζήτηση ξεπερνά σαφώς την προσφορά. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει αυξημένη ζήτηση μινκ γουνοδερμάτων, παραγώμενων με βιώσιμο τρόπο, μετά από την πανδημία του κοροναϊού», συνεχίζει ο κ. Ljung.

To Top Lot των θηλυκών Brown Velvet αγοράστηκε από τον Tommaso Guida από την Ιταλία για λογαριασμό της εταιρίας The LoLo, μια πολυτελή εταιρία λιανικής εμπορίας γουναρικών στην Κίνα, όπως συνέβη και στην δημοπρασία Δεκεμβρίου.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ