"


Αλλαγές στο άνοιγμα των κομμωτηρίων: Στο ραντεβού με τον κωδικό 6 – Επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις

Τα κομμωτήρια θα ανοίξουν τη Δευτέρα, με το υπουργείο Ανάπτυξης να δίνει διευκρινήσεις για τον τρόπο που θα επαναλειτουργήσουν. Συγκεκριμένα, θα επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλους δήμους κατόπιν ραντεβού και θα γίνεται με τον κωδικό 6 στο 13033.

«Από Δευτέρα 22/3 στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου “πολύ αυξημένου κινδύνου”, επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων & περιποίησης άκρων. Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6», αναφέρει το υπουργείο σε ανάρτησή του στο Twitter.

 

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες είναι τα εξής:


· Ξεκινώντας από σήμερα, όλες τις ημέρες και σε όλη τη χώρα το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας θα είναι 21:00 έως 05:00.

· Από τη Δευτέρα επαναλειτουργούν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, αυστηρά με ραντεβού και με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

· Επιτρέπεται η τέλεση λειτουργίας με 1 πιστό ανά 25 τ.μ. και όριο τους 20 πιστούς για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, την 25η Μαρτίου και τους χαιρετισμούς της Θεοτόκου.

· Επιτρέπεται η ερασιτεχνική αλιεία για τους διαμένοντες σε παραθαλάσσιους δήμους με SMS με τον κωδικό 6.

· Ανοίγουν ξανά οι υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι.

· Λειτουργία δημόσιων πάρκων για επισκέψεις έως 3 ατόμων (για τις δύο τελευταίες δραστηριότητες μέγιστο αριθμό αποτελούν τα 3 άτομα, εξαιρουμένων των οικογενειών, η χρήση μάσκας και αποστολής SMS 6 είναι απαραίτητες, απαγορεύεται η χρήση αυτοκινήτου ή μηχανής). 

newsbeast.gr





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ