"


Απάντηση της ΠΔΜ στον βουλευτή ΝΔ Γρεβενών Α. Πάτση

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής

Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τους Κυβερνητικούς Βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Σκοπός ήταν η ενημέρωση προς συνδρομή τους αναφορικά με το Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία». Η διοργάνωση της συζήτησης έγινε από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων.

Από νωρίς ενημερώθηκαν όλοι οι Βουλευτές τηλεφωνικά και με sms, αλλά η τηλεφωνική επικοινωνία με το Βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση δεν κατέστη δυνατή. Έτσι αποφασίστηκε να ενημερωθεί και με email. Το θέμα της συζήτησης αναφερόταν τόσο στο sms όσο και στο email. Τελικά μετά από επανειλημμένες προσπάθειες ενημερώθηκε και τηλεφωνικά.

Με μεγάλη έκπληξη όμως, το βράδυ της Δευτέρας 22/2, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TOP Channel και στο Δημοσιογράφο Πλιάτσιο Παναγιώτη, παρακολουθήσαμε τον κ. Πάτση να δηλώνει πως κλήθηκε μισή ώρα πριν τη διάσκεψη χωρίς να γνωρίζει καν το θέμα και πως με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούσε να λάβει μέρος σε μία τέτοια συζήτηση.

Το ίδιο έχει συμβεί, εξ΄ όσων γνωρίζουμε, με τον κ. Πάτση και σε προσκλήσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου προς τους Βουλευτές στις οποίες, ενώ είχε προσκληθεί, δεν παρευρέθη.

Αυτά προς πληροφόρηση όλων, προκειμένου να μην αφήνεται καμία υπόνοια αποκλεισμού του κ. Πάτση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για πολύ σημαντικά θέματα του τόπου.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ