"


Δράσεις του ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς

Γνωστοποιείται ότι η κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας

Εξαρτημένων Ατόμων) Δυτικής Μακεδονίας θα βρίσκεται κάθε 15 ημέρες, ημέρα Παρασκευή, ώρες 11:00 – 15:00, στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καστοριάς (Αγίου Αθανασίου 1, πρώτο γραφείο αριστερά της εισόδου) για να παρέχει υπηρεσίες σε άτομα, οικογένειες και μέλη του ευρύτερου κοινωνικού δικτύου κάθε ατόμου, για απεξάρτηση από νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις.

 

Βασικός στόχος είναι η προσέγγιση ατόμων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες εξάρτησης και διαμένουν σε δυσπρόσιτες περιοχές, η διευκόλυνση της πρόσβασής τους στις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας και η δημιουργία ενός δικτύου αντιμετώπισης εξαρτήσεων που να μην αφήνει κανένα άτομο απέξω. 

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο αυτό είχε πραγματοποιηθεί πριν από έναν και πλέον μήνα συνάντηση του εκπροσώπου του προγράμματος ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας, με τους Αντιδημάρχους Καστοριάς, κ. Πέτρο Δοκόπουλο και Χρήστο Μουρατίδη, όπου είχε τονιστεί η μεγάλη και επιτακτική ανάγκη της έναρξης θεραπευτικών μονάδων αντιμετώπισης, νόμιμων και παράνομων, εξαρτήσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ