"


Έρχονται μεγάλες αλλαγές στις σελίδες του Facebook! Εξαφανίζεται το κουμπί Like αλλά και άλλα πολλά….!

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα σχεδιαστικά στοιχεία του Facebook είναι το κουμπί like, αλλά η εταιρεία θα το καταργήσει σύντομα στις Facebook Pages.

Ξεκινώντας σήμερα με έναν απροσδιόριστο αριθμό σελίδων, θα υπάρχει μια νέα σχεδίαση, μια ειδική ροή ειδήσεων, μια μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων και πολλά άλλα που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι διαχειριστές της σελίδας.

Η πιο σημαντική αλλαγή με αυτήν την ανανέωση είναι η αφαίρεση του κουμπιού “like” και “like count”, κάτι που είναι αρκετά σοκαριστικό, δεδομένου ότι το κουμπί like είναι χαρακτηριστικό των Facebook για πάνω από μια δεκαετία.

Το Facebook λέει ότι αυτό θα βοηθήσει τους διαχειριστές σελίδων να πάρουν μια καλύτερη ιδέα για την πραγματική βάση των θαυμαστών τους, κάτι που έχει νόημα. Υπάρχουν τόνοι σελίδων που μου άρεσαν πριν χρόνια, αλλά έχω να τις επισκεφτώ από τότε!

Αντ ‘αυτού, οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να παρακολουθούν σύντομα τις Σελίδες και οι Σελίδες θα μπορούν επίσης να παρακολουθούν τους λογαριασμούς. Οπτικά, οι σελίδες θα λαμβάνουν μια ανανέωση, την οποία το Facebook λέει ότι θα διευκολύνει τους οπαδούς να βλέπουν βιογραφικά και δημοσιεύσεις.

Με πληροφορίες από το Byte 1





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ