"


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Καστοριά …στιγμές από το παρελθόν! – 1985/86 Β’ ΕΘΝΙΚΗ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (VIDEO)

Το  sentranews.gr κάνει… βουτιά στο παρελθόν και παρουσιάζει  μέσα από το κανάλι του

στο youtube μοναδικά ρετρό-video ιστορικών ποδοσφαιρικών αγώνων της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

Μία ενδιαφέρουσα ενότητα, αθλητικού περιεχομένου εγκαινιάζει με τη νέα χρονιά η ιστοσελίδα sentranews.gr.

Mετά από προσπάθειες αρκετών ετών, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό υλικού ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων της Καστοριάς, των περιόδων 1985 μέχρι και 1988, από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Πρόκειται για σπάνιο υλικό, το οποίο χρειάστηκε αρκετό μεράκι και δουλειά. Μετατροπή από κασέτα σε DVD και κατόπιν επεξεργασία και μοντάζ με γραφικά, προκειμένου να το προβάλλουμε και να σας το προσφέρουμε, με την καλύτερη δυνατή εικόνα. 

Τα παιχνίδια είναι ολοκληρωμένα, δηλαδή διάρκειας 90 λεπτών και μάλιστα και με περιγραφή!

Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν στο ξερό γήπεδο της Καστοριάς και σίγουρα προσφέρουν πολλές συγκινήσεις, αλλά και αναμνήσεις από το παρελθόν και παράλληλα η νέα γενιά, θα ενημερωθεί για τα γεγονότα εκείνης της εποχής.

Nα σημειωθεί, ότι τα παιχνίδια που θα προβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα SENTRANEWS.GR  είναι σε ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, καθώς ουδέποτε έχουν μεταδοθεί από κανένα τηλεοπτικό σταθμό ή ιστοσελίδα.

Σαν σήμερα, 12 Ιανουαρίου, πριν 35 χρόνια, το ματς ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ

Σήμερα στην πρεμιέρα αυτής της ενδιαφέρουσας ενότητας, επιλέξαμε τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ,  στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Β' Εθνικής της περιόδου 1985-86. Και αυτό γιατί το παιχνίδι αυτό διεξήχθη σαν σήμερα 12 Ιανουαρίου 1986, ακριβώς, πριν 35 χρόνια!!!

Η σύνθεση της Καστοριάς : Τάκος, Σιδηρόπουλος (83’ Φυσέας), Καραταϊδης, Παπαβασιλείου Α., Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης (36’ Ξάνθης), Καλιμάνης Χ., Ποντίκης, Νόλης, Τουργαϊδης, Γκίτσιος.

*Την περίοδο 1985-86 στο πρωτάθλημα των 20 ομάδων της Β’ Εθνικής η Καστοριά – είχε ρεκόρ ισοπαλιών (14) - τερμάτισε στην 8η θέση με 38 βαθμούς (12-14-12) και τέρματα 41-42, ενώ αντίθετα ο Αγρ. Αστέρας τερμάτισε στην 20η και τελευταία θέση της βαθμολογίας και υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική.

Το εξαιρετικό αυτό αφιέρωμα θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα με την προβολή του αγώνα ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΑΒΑΛΑ, για την ίδια ποδοσφαιρική περίοδο.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ