"


Έργο 250.000 € για συντηρήσεις δρόμων σε οικισμούς του Δήμου Νεστορίου

Η σύμβαση του έργου «Αποκαταστάσεις κατεστραμμένων υποδομών

λόγω έντονων καιρικών φαινομένων σε οικισμούς του Δήμου Νεστορίου» υπογράφθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2021 μεταξύ του δημάρχου Νεστορίου κ. Χρ. Γκοσλιόπουλου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Β. Δέδε. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 250.000 € και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Το έργο περιλαμβάνει τσιμεντοστρώσεις δρόμων στους οικισμούς Επταχωρίου, Κυψέλης, Πεύκου και Πτελέας, ασφαλτοστρώσεις στους οικισμούς Νεστορίου, Χρυσής και Αγίας Άννας, όπως επίσης συντήρηση και επέκταση πλακοστρώσεων στο Πευκόφυτο. 

«Με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών λύνονται σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα στην εσωτερική οδοποιία αρκετών οικισμών, αναβαθμίζεται η εικόνα τους και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων. 

Πλέον αυτών, η προοπτική περαιτέρω αρχιτεκτονικής αναβάθμισης και ανάδειξης όλων των οικισμών του Δήμου σχετίζεται με την ένταξη των αναπλάσεων που ήδη ετοιμάζονται μελετητικά  για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και Α. Τρίτσης και θα υποβληθούν εντός του 2021, με πολλαπλά οφέλη για τους οικισμούς και τους κατοίκους» δήλωσε ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρ. Γκοσλιόπουλος. 

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ