"


Ανελκυστήρες & WC για Άτομα με Αναπηρία στο Διοικητήριο της Π.Ε. Καστοριάς


Σε μία προσπάθεια συνεχούς εξέλιξης και αναβάθμισης του κτηρίου της Π.Ε. Καστοριάς, τις

προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης των τριών  ανελκυστήρων του Διοικητηρίου, προκειμένου να αποκτήσουν πιστοποιητικό λειτουργίας. Στους δύο ανελκυστήρες έγινε τοποθέτηση εσωτερικών θυρών (μηχανικής αντοχής τύπου BUS), ενώ στον τρίτο έγινε  αντικατάσταση της εξωτερικής πόρτας, τοποθέτηση εσωτερικής και τροποποίηση του θαλάμου, έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση τα άτομα ΑΜΕΑ. 

Στις εργασίες συμπεριλαμβάνεται, επίσης, και η εγκατάσταση ενός επιπλέον καινούργιου  ανελκυστήρα ΑΜΕΑ, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας στον ημιώροφο, όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και της Διεύθυνσης Δασών Καστοριάς.

Οι εργασίες αυτές, προϋπολογισμού 24.800 ευρώ, έγιναν υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων της Π.Ε. Καστοριάς και επιτυγχάνουν πλέον την καθολική  πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτήριο της Π.Ε. Καστοριάς, ακόμα και σε εκείνες  που μέχρι σήμερα η πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ ήταν δύσκολη έως αδύνατη.

Στο ίδιο πλαίσιο, δημοπρατήθηκε  και το έργο που αφορά τη Συντήρηση  του Διοικητηρίου της  Π.Ε. Καστοριάς, προϋπολογισμού 234.000 €, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή δύο τουαλετών στο ισόγειο του Διοικητηρίου, για άτομα ΑΜΕΑ. Οι συγκεκριμένες εργασίες κατασκευής αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα.







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ