"


"Διατροφή και αθλητισμός" Το 3ο μάθημα E-Learning από την ΕΠΣ Καστοριάς μέσα από την πλατφόρμα:

Στο 3ο μάθημα   e - learning  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020,

θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την Ιωάννα Πασπάλα αθλητική διατροφολόγο που ανήκει στο δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η Ιωάννα Πασπάλα είναι Καθηγήτρια  Φ.Α. του Α.Π.Θ. – Διατροφολόγος, κάτοχος  M.Sc.  στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία – Φυσική Δραστηριότητα για Ειδικούς Πληθυσμούς και Διδάκτωρ Σ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ  στη Φυσική Δραστηριότητα με ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της Αθλητικής Διατροφής για τη Μεγιστοποίηση της Απόδοσης  μέσω του I.S.S.N.(International Society of Sport Nutrition). Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στο γνωστικό αντικείμενο της Κλινικής Διατροφής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 είναι Διατροφολόγος  στο Τμήμα Υποδομών  &    Αναπτυξιακών ηλικιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από τον Ιούλιο του 2016 ανήκει και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Είναι αφανής εργάτης της ομάδας με πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς καθορίζει τη διατροφή και την κάλυψη των αναγκών των ποδοσφαιριστών, ειδικά όταν ασκούν πρωταθλητισμό.

 Έχει σημαντικό αριθμών αναρτημένων και προφορικών εργασιών σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες καθώς είναι και συγγραφέας επιστημονικών άρθρων στο MediDiatrofi.

Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε παιδικές κατασκηνώσεις σε θέση υπευθύνου αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο στόχος μας σαν ΕΠΣ είναι να αντιληφθούμε όλοι μας πως η σωστή διατροφή ενός αθλητή είναι τόσο σημαντική όσο και η προπόνηση

Ο σωστός τρόπος διατροφής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας ενός ποδοσφαιριστή.

Time: Dec 12, 2020 14:30 PM Kastoria

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/7535236827


Meeting ID: 753 523 6827

Join our Cloud HD Video Meeting

us02web.zoom.us





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ