"


«Λουκέτο» σε όλα η ΕΠΟ: Τέλος το Κύπελλο Ελλάδας, Γ' Εθνική και των Γυναικών!

Αναστολή αγωνιστικής δράσης στο Κύπελλο Ελλάδας και στη Γ' Εθνική αποφάσισε η ΕΠΟ. Σταματούν και τα τοπικά πρωταθλήματα.

Οι Ενώσεις ενημερωθήκαν και επίσημα από την ιατρική επιτροπή της Ομοσπονδίας για την αναστολή τόσο στους ομίλους της κατηγορίας όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ακόμη σε αναστολή μπαίνουν οι αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδας και τα Γυναικεία πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση :

Σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, Πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής, καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Επιπλέον: «Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή».


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ