"


Μεγάλη η προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία της ΕΠΣ Καστοριάς

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σύμφωνα με την Ε.Ε της ΕΠΣ Καστοριάς, η συμμετοχή

των Ανθρώπων του ποδοσφαίρου του νομού Καστοριάς,  (αθλήτριες, αθλητές, παράγοντες, διαιτητές αλλά και φίλαθλοι), στην Εθελοντική Αιμοδοσία την οποία διοργάνωσε, σε συνεργασία με τον ερυθρό Σταυρό και το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, σήμερα Τρίτη στην αίθουσα του Ερυθρού Σταυρού.

Η προσφορά αίματος για τον συνάνθρωπο, ως τρόπος σκέψης και κοινωνικής προσφοράς από την πλευρά  της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Καστοριάς, (διοργάνωση αιμοδοσίας για πέμπτη συνεχόμενη φορά) είχε ουσιαστική απήχηση τόσο στα μέλη της Ε.Ε., όσο και των ανθρώπων των Σωματείων Ποδοσφαίρου και διαιτητών οι οποίοι προσήλθαν μαζικά να δώσουν αίμα.

Η αιμοδοσία έγινε με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19. Είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα και επιβεβλημένα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των αιμοδοτών και όλων των εμπλεκόμενων στελεχών.

Η ΕΠΣ Καστοριάς ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, αφού η πρωτοβουλία της αυτή πέτυχε τον σκοπό της, καθώς συγκεντρώθηκαν αρκετές φιάλες αίματος, στέλνοντας παράλληλα, το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ