"

 


Κύπελλο Ελλάδας: Πάνω από 40 ομάδες στην κλήρωση της Α' φάσης - Ο Μεγ. Αλεξ. Καλλιθέας εκπρόσωπος της ΕΠΣ Καστοριάς

 

Αύριο Τρίτη 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η σέντρα έχει  οριστεί για την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Η πορεία του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2020-21 ξεκινά την Τρίτη (20/10, 12:00) από τα γραφεία της ΕΠΟ και την κλήρωση της Α' φάσης.

Σε αυτή τη φάση δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι 53 Κυπελλούχοι των ΕΠΣ, που την περασμένη σεζόν λόγω κορονοϊού, προέκυψαν στη συντριπτική πλειοψηφία τους (51 από τους 53) με κλήρωση και όχι στο γήπεδο!!!

Ωστόσο, υπολογίζεται ότι δεν δήλωσαν όλοι συμμετοχή, μιας και δεν ήταν υποχρεωτικό για τις ερασιτεχνικές ομάδες και εκτιμάται  πως πάνω από 40 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή, μεταξύ αυτών και ο Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας.

Η κλήρωση της α’ φάσης, όπως προβλέπει η προκήρυξη, θα διεξαχθεί, αφού χωριστούν οι ομάδες σε έξι γεωγραφικές ζώνες. Ο αριθμός των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα κρίνουν και τον αριθμό των ζευγαριών που θα σχηματιστούν, καθώς και τον αριθμό των ομάδων που θα προκριθούν στη β’ φάση.

Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και θα είναι νοκ άουτ. Αν δεν υπάρξει νικητής στο 90λεπτο, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.


onsports.gr

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ