"


«Κούρεμα» δανείων 110 εκατ. για τον εφοπλιστή Κρίτων Λεντούδη

Εφοπλιστής οφειλέτης πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες

Διαθέτει τεράστια περιουσία, έχει μεγάλο στόλο πλοίων, και μια συλλογή αυτοκινήτων αξίας 15 εκατ. ευρώ, αλλά πέτυχε χαριστική ρύθμιση από τις τράπεζες

O εφοπλιστής Κρίτων Λεντούδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Evalend Shipping, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό. Στον κόσμο δηλαδή που αγωνίζεται για να επιβιώσει, να πληρώνει κανονικά τα χρέη του, να εξυπηρετεί τα δάνειά του, να ικετεύει για καμιά ρύθμιση τις τράπεζες, ο Κρίτων Λεντούδης είναι παντελώς άγνωστος.

Στους κοσμικούς κύκλους, όμως, εκεί που η σαμπάνια Cristal των 4 χιλιάδων δολαρίων το μπουκάλι, ρέει άφθονη, ο εφοπλιστής είναι πασίγνωστος για την… γαλαντομία του.

Στους κύκλους των πλουσίων που συλλέγουν πανάκριβα και σπάνια αυτοκίνητα, ο Κρίτων Λεντούδης, είναι διάσημος για την… ανοιχτοχεριά του.

Κι αυτό γιατί μπορεί να αγοράζει αυτοκίνητα που για τους περισσότερους ανθρώπους δεν μπορούν να βρίσκονται ούτε καν στα πιο τρελά όνειρά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως λένε όσοι γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη της εφοπλιστικής εταιρείας, η αξία της μοναδικής συλλογής από σχεδόν 50 αυτοκίνητα, ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα προ καιρού ο Λεντούδης δεν δίστασε να βγάλει από τα ταμεία του πάνω από 2 εκατ. για να αγοράσει ένα και μοναδικό αυτοκίνητο.

Την Mercedes 300 D με την οποία κυκλοφορούσε ο Πάπας Παύλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΡΘΡΟ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ