"


Ο Π. Κώττας για το Ναυταθλητικό Κέντρο Καστοριάς, υπενθυμίζει σε Αυγενάκη τα Αντωνίου...

Επειδή τα μεγάλα έργα χρειάζονται όραμα για τον τόπο, πολύ περισσότερο δε προετοιμασία

που πρέπει να προηγηθεί, θα ήθελα να θυμίσω στη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Αντωνίου καθώς και στον Υπουργό αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη, πως για το μοναδικό αθλητικό έργο στη βόρεια Ελλάδα που κλειδώνει έτσι ώστε να υλοποιηθεί, οι βάσεις του έχουν μπει από την Περιφερειακή αρχή Καρυπίδη το 2017.

Το έργο δεν είναι άλλο από τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του Ναυταθλητικού κέντρου στην Καστοριά όπου η ωρίμανση των μελετών του ανατέθηκε στην ΑΝΚΟ με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας στις 18 Σεπτεμβρίου 2017.

“Αγαθά κόποις κτώνται” και απαιτούν πολιτικούς με όραμα και πραγματική αγάπη για τον τόπο.Άνθρωποι της κωπηλασίας θυμούνται πολύ καλά τις συσκέψεις που είχαν γίνει παρουσία του τότε Περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη και της ΑΝΚΟ για προτάσεις έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στις μελέτες.

Μαζί με την ευχή προς τη νέα Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή για γρήγορη ένταξη του έργου στην τρέχουσα χρηματοδοτική περίοδο, καταθέτω και την πρόσκληση της προαναφερόμενης Συνεδρίασης.

Παναγιώτης Κώττας

Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας

Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας – Τουρισμού









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ