"


Χαρδαλιάς: «Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στις κόκκινες περιοχές» - Μέχρι τέλη Νοεμβίου χωρίς αθλητισμό ο νομός Καστοριάς

Στις περιοχές αυξημένου κινδύνου αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα,

πλην των αγώνων για τη Superleague Interwetten και την Basket League, όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Tα νέα μέτρα που ανακοίνωσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξειδίκευσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, λίγη ώρα, δε, μετά το νέο εφιαλτικό ρεκόρ των 2056 κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς υποστήριξε ότι «δεν μπορούμε να μένουμε στατικοί, πρέπει να δράσουμε σήμερα, ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα. Προσαρμόζουμε τη στρατηγική μας για τη νέα επίθεση του ιού».

O υφυπουργός επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ένα δυναμικό σχέδιο για τον Νοέμβριο, «ώστε να έχουμε ομαλότερη ζωή τον Δεκέμβριο».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αθλητισμό, υπογράμμισε πως στις κόκκινες περιοχές αναστέλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, εκτός από τους αγώνες για τη Superleague Interwetten και την Basket League, αλλά και τα ματς για το Champions League και το Europa League.

Mεταξύ των περιοχών αυτών, δηλαδή του αυξημένου κινδύνου, βρίσκεται και ο νομός Καστοριάς, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι και τέλη Νοεμβρίου αναστέλλονται μέχρι τέλη Νοεμβρίου όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, όπως τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καστοριάς, της Γ' Εθνικής, των Γυναικών, καθώς επίσης και των άλλων αθλημάτων (μπάσκετ, βόλεϊ, χαντ μπολ κ.α.)





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ